Luka 2:27 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:27 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture

Luka 2:27 ALB

Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; dhe, si prindërit i prunë fëmijën Jezus për të bërë me të ato që përshkruan ligji,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:27 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:26 (ALB)
Next Verse
Luka 2:28 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:27 ALB - Ai pra, i shtyrë nga Fryma, erdhi në tempull; - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:27 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:27 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Veprat e Apostujve 10:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 10:19 (ALB) »
Ndërsa Pjetri po mendohej lidhur me vegimin, Fryma i tha: “Ja, po të kërkojnë tre burra.

Luka 2:48 ALB Bible Verse Image
Luka 2:48 (ALB) »
Dhe, kur ata e panë, mbetën të habitur, dhe e ëma i tha: “Bir, pse na e bëre këtë? Ja, yt atë dhe unë, në ankth, po të kërkonim!.”

Luka 2:41 ALB Bible Verse Image
Luka 2:41 (ALB) »
Tani prindërit e tij shkonin çdo vit në Jeruzalem për festën e Pashkës.

Zbulesa 17:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 17:3 (ALB) »
Dhe më çoi në Frymë në një shkretëtirë, dhe pashë një grua që rrinte mbi një bishë të kuqe, plot me emra blasfemie dhe që kishte shtatë krerë dhe dhjetë brirë.

Luka 2:51 ALB Bible Verse Image
Luka 2:51 (ALB) »
Dhe ai zbriti bashkë me ta, u kthye në Nazaret dhe i bindej atyre. E ëma i ruante të gjitha këto fjalë në zemrën e saj.

Veprat e Apostujve 8:29 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 8:29 (ALB) »
Dhe Fryma i tha Filipit: “Afrohu dhe arrije atë karrocë!.”

Veprat e Apostujve 16:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 16:7 (ALB) »
Si arritën në kufijtë e Misisë, ata kërkuan të shkojnë në Bitini, por Fryma nuk i lejoi.

Veprat e Apostujve 11:12 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 11:12 (ALB) »
Dhe Fryma më tha të shkoj me ta, pa pasë kurrfarë ngurrimi. Me mua erdhën edhe këta gjashtë vëllezër, dhe kështu hymë në shtëpinë e atij njeriu.

Mateu 4:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:1 (ALB) »
Atëherë Fryma e çoi Jezusin në shkretëtirë, që djalli ta tundonte.

Luka 2:22 ALB Bible Verse Image
Luka 2:22 (ALB) »
Kur pastaj ishin plotësuar ditët e pastrimit të saj sipas ligjit të Moisiut, e çuan fëmijën në Jeruzalem për t’ia paraqitur Zotit,

Luka 4:1 ALB Bible Verse Image
Luka 4:1 (ALB) »
Dhe Jezusi, plot me Frymën e Shenjtë, u kthye nga Jordani dhe Fryma e çoi në shkretëtirë,

Zbulesa 1:10 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:10 (ALB) »
Isha në Frymë ditën e Zotit dhe dëgjova pas meje një zë të madh si nga një bori,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:27 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:27 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:27 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:27 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:27 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:27 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:27 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:27 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:27 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:27 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:27 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:27 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:27 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:27 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:27 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:27 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:27 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:27 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:27 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:27 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:27 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:27 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:27 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:27 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:27 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:27 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:27 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »