Luka 2:8 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:8 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture

Luka 2:8 ALB

Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që rrinin jashtë, në fusha, dhe natën ruanin kopenë e tyre.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:8 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:7 (ALB)
Next Verse
Luka 2:9 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:8 ALB - Tani në po atë krahinë ishin disa barinj që - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 31:39 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:39 (ALB) »
Unë nuk t’i kam sjellë kurrë kafshët të shqyera nga bishat; dëmin e kam pësuar vetë; ti kërkoje me ngulm nga unë atë që ishte vjedhur ditën apo natën.

1 Samuelit 17:34 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 17:34 (ALB) »
Por Davidi iu përgjegj Saulit: "Shërbëtori yt kulloste kopenë e atit të tij; kur një luan ose një ari vinte për të rrëmbyer një dele nga kopeja,

Psalmet 78:70 ALB Bible Verse Image
Psalmet 78:70 (ALB) »
Dhe zgjodhi Davidin, shërbëtorin e tij, dhe e mori nga vatha e dhenve,

Ezekieli 34:8 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 34:8 (ALB) »
Ashtu siç është e vërtetë që unë rroj," thotë Zoti, Zoti, "duke qenë se delet e mija janë bërë një pre, delet e mia i hanë të gjitha bishat e fushave për mungesë të një bariu dhe sepse barinjtë e mi nuk kanë vajtur ti kërkojnë delet e mia, por barinjtë kanë kullotur për veten e tyre dhe nuk kanë kullotur delet e mia".

Gjoni 10:8 ALB Bible Verse Image
Gjoni 10:8 (ALB) »
Të gjithë ata që erdhën para meje janë vjedhës e kusarë; por delet nuk i kanë dëgjuar.

Eksodi 3:1 ALB Bible Verse Image
Eksodi 3:1 (ALB) »
Ndërkaq Moisiu po kulloste kopenë e Jethros, vjehrrit të tij dhe prift i Madianit; ai e çoi kopenë matanë shkretëtirës dhe arriti në malin e Perëndisë, në Horeb.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:8 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:8 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:8 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:8 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:8 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:8 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:8 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:8 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:8 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:8 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »