Luka 2:9 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:9 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture

Luka 2:9 ALB

Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre dhe lavdia e Zotit shkëlqeu rreth tyre e ata i zuri një frikë e madhe.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:9 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:8 (ALB)
Next Verse
Luka 2:10 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:9 ALB - Dhe ja, një engjëll i Zotit iu paraqit atyre - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Isaia 60:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 60:1 (ALB) »
"Çohu, shkëlqe, sepse drita jote ka ardhur, dhe lavdia e Zotit u ngrit mbi ty.

2 Korintasve 3:18 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 3:18 (ALB) »
Dhe ne të gjithë, duke soditur fytyrëzbuluar lavdinë e Zotit si në pasqyrë, transformohemi në të njëjtën shëmbëllim nga lavdia në lavdi, posi prej Frymës së Zotit.

1 Timoteut 3:16 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 3:16 (ALB) »
Dhe s’ka asnjë dyshim se misteri i mëshirës është i madh: Perëndia u shfaq në mish, u shfajësua në Frymë, u duk ndër engjëj, u predikua ndër johebrenj, u besua në botë, u ngrit në lavdi.

Veprat e Apostujve 27:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 27:23 (ALB) »
Sepse këtë natë m’u shfaq një engjëll i Perëndisë, të cilit unë i përkas dhe të cilit unë i shërbej,

Eksodi 40:34 ALB Bible Verse Image
Eksodi 40:34 (ALB) »
Atëherë reja e mbuloi çadrën e mbledhjes dhe lavdia e Zotit e mbushi tabernakullin.

Gjoni 12:41 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:41 (ALB) »
Këto gjëra tha Isaia, kur e pa lavdinë e tij dhe foli për të.

Veprat e Apostujve 26:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 26:13 (ALB) »
në mesditë, o mbret, në rrugë unë pashë një dritë nga qielli që shkëlqente më shumë se dielli, e cila vetëtiu rreth meje dhe rreth atyre që udhëtonin me mua.

Veprat e Apostujve 12:7 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:7 (ALB) »
Dhe ja, një engjëll i Zotit u duk dhe një dritë e ndriçoi qelinë; dhe ai i ra Pjetrit në ijë, e zgjoi duke thënë: “Çohu shpejt!.” Dhe zinxhirët i ranë nga duart.

Veprat e Apostujve 5:19 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 5:19 (ALB) »
Por një engjëll i Zotit, natën, i hapi dyert e burgut dhe, si i nxori jashtë, tha:

Veprat e Apostujve 22:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 22:6 (ALB) »
Dhe më ndodhi që, kur isha duke udhëtuar dhe po i afrohesha Damaskut, aty nga mesi i ditës, papritmas një dritë e madhe nga qielli vetëtiu rreth meje.

2 Korintasve 4:6 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:6 (ALB) »
sepse Perëndia që tha: “Le të ndriçojë drita në errësirë,” është i njëjti që shkëlqeu në zemrat tona për t’na ndriçuar në njohurinë e lavdisë së Perëndisë, në fytyrën e Jezu Krishtit.

Luka 1:28 ALB Bible Verse Image
Luka 1:28 (ALB) »
Dhe engëlli hyri te ajo dhe tha: “Tungjatjeta, o hirplote, Zoti është me ty; ti je e bekuar ndër gratë.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:9 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:9 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:9 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:9 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:9 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:9 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:9 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:9 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:9 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:9 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »