Luka 2:17 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:17 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture

Luka 2:17 ALB

Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë për atë fëmijë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:17 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:16 (ALB)
Next Verse
Luka 2:18 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:17 ALB - Mbasi e panë, përhapën ato që u ishte thënë - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:17 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:17 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 66:16 ALB Bible Verse Image
Psalmet 66:16 (ALB) »
Ejani dhe dëgjoni, ju të gjithë që i trëmbeni Perëndisë, dhe unë do t’ju tregoj atë që ai bëri për shpirtin tim.

Luka 8:39 ALB Bible Verse Image
Luka 8:39 (ALB) »
“Kthehu në shtëpinë tënde dhe trego çfarë gjërash të mëdha ka bërë Perëndia për ty.” Dhe ai shkoi anembanë qytetit duke treguar gjërat e mëdha që Jezusi bëri për të.

Psalmet 71:17 ALB Bible Verse Image
Psalmet 71:17 (ALB) »
O Perëndi, ti më ke mësuar që në fëmijëri; dhe deri më sot unë kam shpallur mrekullitë e tua.

Malakia 3:16 ALB Bible Verse Image
Malakia 3:16 (ALB) »
Atëherë ata që kishin frikë nga Zoti i folën njëri tjetrit. Zoti i dëgjoi me vemendje dhe një libër kujtimi u shkrua përpara tij për ata që kanë frikë nga Zoti dhe që e nderojnë emrin e tij.

Luka 2:38 ALB Bible Verse Image
Luka 2:38 (ALB) »
Edhe ajo erdhi në atë moment, lavdëroi Zotin dhe u fliste për këtë fëmijë të gjithë atyre që prisnin çlirimin në Jeruzalem.

Psalmet 16:9 ALB Bible Verse Image
Psalmet 16:9 (ALB) »
Prandaj zemra ime gëzohet dhe shpirti im ngazëllon për lavdinë e trashëgimisë sime; edhe mishi im do të qëndrojë tërë besim dhe në siguri,

Gjoni 1:41 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:41 (ALB) »
Ky gjeti më të parin vëllanë e vet, Simonin, dhe i tha: “E gjetëm Mesian që përkthyer do të thotë: "Krishti"”;

Gjoni 4:28 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:28 (ALB) »
Atëherë gruaja e la kovën e saj dhe u kthye në qytet dhe u tha njerëzve:

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:17 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:17 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:17 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:17 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:17 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:17 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:17 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:17 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:17 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:17 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:17 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:17 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:17 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:17 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:17 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:17 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:17 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:17 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:17 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:17 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:17 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:17 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:17 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:17 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:17 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:17 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:17 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »