Luka 2:34 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Luka 2:34 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture

Luka 2:34 ALB

Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës së tij: “Ja, ky është vënë për rënien dhe për ngritjen e shumë vetave në Izrael dhe për të qenë shenjë kundërshtimesh,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Luka 2:34 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Luka 2:33 (ALB)
Next Verse
Luka 2:35 (ALB) »

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Luka 2:34 ALB - Pastaj Simeoni i bekoi dhe i tha Marisë, nënës - Bible Verse Picture
View New Tab

Luka 2:34 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Luka 2:34 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 1:23 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 1:23 (ALB) »
por ne predikojmë Krishtin të kryqëzuar, skandal për Judenjtë dhe marrëzi për Grekët,

1 Pjetrit 2:7 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 2:7 (ALB) »
Sepse për ju që besoni ai është i çmuar, po për ata të pabindurit: “Guri, që u hoq mënjanë nga ndërtuesit, u bë guri i qoshes, gur pengese dhe shkëmb skandali që i bën të rrëzohen.”

Mateu 21:44 ALB Bible Verse Image
Mateu 21:44 (ALB) »
Dhe ai që do të bjerë mbi këtë gur do të bëhet copëcopë; dhe ai mbi të cilin do të bjerë ai do të jetë i thërrmuar.”

Isaia 8:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 8:14 (ALB) »
Ai do të jetë një shenjtërore, por edhe një gur pengese, një shkëmb pengimi për të dy shtëpitë e Izraelit, një lak dhe një kurth për banorët e Jeruzalemit.

Veprat e Apostujve 9:1 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:1 (ALB) »
Ndërkaq Sauli, duke shfryrë akoma kërcënime dhe kërdi kundër dishepujve të Zotit, shkoi te kryeprifti,

Osea 14:9 ALB Bible Verse Image
Osea 14:9 (ALB) »
Kush është i urtë, t’u kushtojë kujdes këtyre gjërave. Kush ka mend le t’i kuptoje ato. Sepse rrugët e Zotit janë të drejta; të drejtët do të ecin nëpër to, por shkelësit do të rrëzohen.

Hebrenjve 12:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 12:1 (ALB) »
Prandaj edhe ne, duke qenë të rrethuar nga një re kaq e madhe dëshmimtarësh, duke hedhur tej çdo barrë dhe mëkatin që na qarkon vazhdimisht duke na joshur, le të rendim me durim në udhën që është përpara nesh,

Veprat e Apostujve 13:45 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 13:45 (ALB) »
Por Judenjtë, duke parë turmën, u mbushën me smirë dhe u kundërviheshin thënieve të Palit, duke kundërshtuar dhe duke blasfemuar.

Veprat e Apostujve 28:22 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 28:22 (ALB) »
Por ne dëshirojmë të dëgjojmë prej teje ç’mendon, sepse për këtë sekt ne dimë se kudo flitet kundra.”

Veprat e Apostujve 24:5 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 24:5 (ALB) »
Ne kemi gjetur se ky njeri është një murtajë dhe shkakton trazira midis gjithë Judenjve që janë në botë dhe është kryetari i sektit të Nazarenasve.

Veprat e Apostujve 17:6 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 17:6 (ALB) »
Por, mbasi nuk i gjetën, e hoqën zvarrë Jasonin dhe disa vëllezër përpara krerëve të qytetit, duke thirrur: “Ata që e kanë bërë rrëmujë botën, kanë ardhur edhe këtu,

Veprat e Apostujve 4:26 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 4:26 (ALB) »
Mbretërit e dheut ngritën krye dhe princat u mblodhën bashkë kundër Zotit dhe kundër Krishtit të tij".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Luke 2:34 (ASV) »
King James Version (KJV)
Luke 2:34 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Luke 2:34 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Luke 2:34 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Luke 2:34 (WEB) »
French Bible (LSG)
Luc 2:34 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Lukas 2:34 (LUTH1912) »
Hindi Bible (HINIRV)
लूका 2:34 (HINIRV) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਲੂਕਾ 2:34 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
লূক 2:34 (BENIRV) »
Marathi Bible (MARIRV)
लूक 2:34 (MARIRV) »
Telugu Bible (TELIRV)
లూకా 2:34 (TELIRV) »
Gujarati Bible (GUJIRV)
લૂક 2:34 (GUJIRV) »
Kannada Bible (KANIRV)
ಲೂಕನು 2:34 (KANIRV) »
Arabic Bible (AVD)
لُوقا 2:34 (AVD) »
Portuguese Bible (BSL)
Lucas 2:34 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Lu-ca 2:34 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Lucas 2:34 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Luca 2:34 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
路 加 福 音 2:34 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
路 加 福 音 2:34 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Lukas 2:34 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Луки 2:34 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Луки 2:34 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Lukács 2:34 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Лука 2:34 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Lukas 2:34 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »