Mateu 13:13 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 13:13 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture

Mateu 13:13 ALB

Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, sepse duke parë nuk shohin, dhe duke dëgjuar nuk dëgjojnë as nuk kuptojnë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 13:13 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 13:12 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 13:13 ALB - Prandaj unë u flas atyre me shëmbëll-tyrë, - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 13:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 13:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ezekieli 12:2 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 12:2 (ALB) »
"Bir njeriu, ti banon në mes të një shtëpie rebele, që kanë sy për të parë, por nuk shohin, vesh për të dëgjuar, por nuk dëgjojnë, sepse janë një shtëpi rebele.

Jeremia 5:21 ALB Bible Verse Image
Jeremia 5:21 (ALB) »
Dëgjoni tani këtë, o popull pa mend dhe pa zemër, që ka sy, por nuk shikon, që ka veshë, por nuk dëgjon.

2 Korintasve 4:3 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 4:3 (ALB) »
Dhe, në qoftë se ungjilli ynë është ende i mbuluar me vel, ai është i mbuluar për ata që humbin,

Gjoni 3:19 ALB Bible Verse Image
Gjoni 3:19 (ALB) »
Tani gjykimi është ky: Drita erdhi në botë dhe njerëzit deshën errësirën më tepër se dritën, sepse veprat e tyre ishin të mbrapshta.

Isaia 42:18 ALB Bible Verse Image
Isaia 42:18 (ALB) »
O të shurdhër, dëgjoni; o të verbër, shikoni dhe keni për të parë!

Gjoni 9:39 ALB Bible Verse Image
Gjoni 9:39 (ALB) »
Pastaj Jezusi tha: “Unë kam ardhur në këtë botë për të bërë një gjyq, që ata që nuk shohin të shohin dhe ata që shohin të verbohen.”

Mateu 13:16 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:16 (ALB) »
Por lum sytë tuaj që shohin dhe veshët tuaj që dëgjojnë.

Isaia 44:18 ALB Bible Verse Image
Isaia 44:18 (ALB) »
Nuk dinë dhe nuk kuptojnë asgjë, sepse i kanë zënë sytë e tyre që të mos shohin dhe zemrat e tyre që të mos kuptojnë.

Ligji i Përtërirë 29:3 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 29:3 (ALB) »
sytë tuaj kanë parë mjerimet e mëdha, shenjat dhe mrekullitë e mëdha;

Marku 8:17 ALB Bible Verse Image
Marku 8:17 (ALB) »
Jezusi e vuri re dhe u tha: “Përse dis-kutoni që s’keni bukë? Ende nuk po e kuptoni e nuk e merrni vesh? Ende e keni zemrën të ngurtë?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 13:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 13:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 13:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 13:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 13:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 13:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 13:13 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 13:13 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 13:13 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 13:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 13:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 13:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 13:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 13:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 13:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 13:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 13:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 13:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 13:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 13:13 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 13:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »