Mateu 13:39 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 13:39 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture

Mateu 13:39 ALB

dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, ndërsa korrja është fundi i botës dhe korrësit janë engjëjt.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 13:39 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 13:38 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 13:39 ALB - dhe armiku që e ka mbjellë është djalli, - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 13:39 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 13:39 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 13:49 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:49 (ALB) »
Kështu do të ndodhë në mbarimin e botës; do të vijnë engjëjt dhe do t’i ndajnë të mbrapshtit nga të drejtët;

Mateu 24:3 ALB Bible Verse Image
Mateu 24:3 (ALB) »
Pastaj, kur ai u ul të rrinte në malin e Ullinjve, dishepujt e vet iu afruan mënjanë dhe i thanë: “Na thuaj, kur do të ndodhin këto gjëra? Dhe cila do të jetë shenja e ardhjes sate dhe e mbarimit të botës?.”

2 Korintasve 2:17 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 2:17 (ALB) »
Ne në fakt nuk falsifikojmë fjalën e Perëndisë, si shumë të tjerë, por flasim me sinqeritet si nga ana e Perëndisë, përpara Perëndisë në Krishtin.

Zbulesa 14:15 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 14:15 (ALB) »
Një engjëll tjetër doli nga tempulli, duke i thirrur me zë të madh atij që ulej mbi re: “Vër dorë mbi drapërin tënd dhe korr, sepse ora e të korrurit ka ardhur dhe të korrat e dheut janë pjekur.”

Mateu 25:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:31 (ALB) »
“Dhe kur të vijë Biri i njeriut në lavdinë e tij, bashkë me të gjithë engjëjt e shenjtë, atëherë do të ulet mbi fronin e lavdisë së vet.

Mateu 28:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 28:20 (ALB) »
dhe duke i mësuar të zbatojnë të gjitha gjërat që unë ju kam urdhëruar. Dhe ja, unë jam me ju gjithë ditët, deri në mbarim të botës. Amen.”

Mateu 13:25 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:25 (ALB) »
Por, ndërsa njerëzit po flinin, erdhi armiku i tij dhe mbolli egjër nëpër grurë dhe iku.

Joeli 3:13 ALB Bible Verse Image
Joeli 3:13 (ALB) »
Merrni në dorë draprinjtë, sepse të korrat janë gati. Ejani, zbrisni, sepse trokulli është plot, butet grafullojnë, sepse e madhe është ligësia e tyre".

Juda 1:14 ALB Bible Verse Image
Juda 1:14 (ALB) »
Dhe për këta profetizoi edhe Enoku, i shtati pas Adamit, duke thënë: “Ja, Zoti erdhi me mijërat e tij të shenjtë,

Zbulesa 20:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 20:7 (ALB) »
Dhe kur të kryhen të një mijë vjetët, Satani do të zgjidhet nga burgu i tij,

Danieli 7:10 ALB Bible Verse Image
Danieli 7:10 (ALB) »
Një lumë zjarri rridhte, duke dalë nga prania e tij; mijëra e mijëra njerëz i shërbenin dhe mori dhe mori qëndronin përpara tij. Gjykimi u bë dhe librat u hapën.

Zbulesa 19:20 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 19:20 (ALB) »
Dhe bisha u kap, dhe bashkë me të profeti i rremë që kishte bërë shenja përpara saj, me të cilat i mashtroi ata që morën damkën e bishës, dhe ata që adhuruan figurën e saj; që të dy i hodhën të gjallë në liqenin e zjarrtë që digjet me squfur;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 13:39 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 13:39 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 13:39 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 13:39 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 13:39 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 13:39 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 13:39 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 13:39 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 13:39 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 13:39 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 13:39 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 13:39 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 13:39 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 13:39 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 13:39 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 13:39 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 13:39 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 13:39 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 13:39 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 13:39 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 13:39 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »