Mateu 13:24 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 13:24 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture

Mateu 13:24 ALB

Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: “Mbretëria e qiejve i ngjan një njeriu që mbolli farë të mirë në arën e vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 13:24 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 13:23 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 13:24 ALB - Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 13:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 13:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 25:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:1 (ALB) »
“Atëherë mbretëria e qiejve do t’u ngjajë dhjetë virgjëreshave, të cilat i morën llampat e tyre, dhe i dolën para dhëndrit.

Mateu 20:1 ALB Bible Verse Image
Mateu 20:1 (ALB) »
“Mbretëria e qiejve i ngjan, pra, një zot shtëpie, që doli herët në mëngjes për të pajtuar me mëditje punëtorë për vreshtin e vet.

Mateu 13:47 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:47 (ALB) »
Mbretëria e qiejve i ngjan gjithashtu një rrjete të hedhur në det, që mbledh gjithfarë lloje gjërash.

Mateu 22:2 ALB Bible Verse Image
Mateu 22:2 (ALB) »
“Mbretëria e qiejve i ngjan një mbreti, i cili përgatiti dasmën e të birit.

Luka 13:20 ALB Bible Verse Image
Luka 13:20 (ALB) »
Pastaj tha përsëri: “Me se ta krahasoj mbretërinë e Perëndisë?

Mateu 13:37 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:37 (ALB) »
Dhe ai duke u përgjigjur u tha atyre: “Ai që mbjell farën e mirë është Biri i njeriut.

Luka 13:18 ALB Bible Verse Image
Luka 13:18 (ALB) »
Atëherë ai tha: “Kujt i përngjan mbretëria e Perëndisë, me se ta krahasoj?

Mateu 13:33 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:33 (ALB) »
Ai u tha atyre një shëmbëlltyrë tjetër: “Mbretëria e qiejve i ngjan majasë që e merr një grua dhe zë brumë me tri masa miell deri sa brumi të mbruhet plotësisht.”

Mateu 13:31 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:31 (ALB) »
Ai u proposoi atyre një shëmbëlltyre tjetër duke thënë: “Mbretëria e qiejve i ngjan një kokrre sinapi, të cilën e merr një njeri dhe e mbjell në arën e vet.

1 Pjetrit 1:23 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:23 (ALB) »
sepse jeni ringjizur jo nga një farë që prishet, por që nuk prishet, me anë të fjalës së Perëndisë së gjallë dhe që mbetet përjetë.

Marku 4:26 ALB Bible Verse Image
Marku 4:26 (ALB) »
Tha akoma: “Mbretëria e Perëndisë është si një njeri që hedh farën në dhe.

Mateu 13:44 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:44 (ALB) »
“Përsëri, mbretëria e qiejve i ngjan një thesari të fshehur në një arë, që një njeri që e ka gjetur e fsheh; dhe, nga gëzimi që ka, shkon, shet gjithçka që ka dhe e blen atë arë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 13:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 13:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 13:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 13:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 13:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 13:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 13:24 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 13:24 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 13:24 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 13:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 13:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 13:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 13:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 13:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 13:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 13:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 13:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 13:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 13:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 13:24 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 13:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »