Mateu 24:15 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 24:15 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture

Mateu 24:15 ALB

“Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, që është parathënë nga profeti Daniel, që ka zënë vend në vendin e shenjtë (kush lexon le ta kuptojë),

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 24:15 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 24:14 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 24:15 ALB - “Kur të shihni, pra, neverinë e shkretimit, - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 24:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 24:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Danieli 9:27 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:27 (ALB) »
Ai do të lidhë gjithashtu një besëlidhje me shumë njerëz për një javë, por në mes të javës do t’i japë fund flijimit dhe blatimit; dhe mbi krahët e veprimeve të neveritshme do të vijë një shkatërrues, deri sa shkatërrimi i plotë, që është dekretuar, do të bjerë mbi shkatërruesin".

Danieli 12:11 ALB Bible Verse Image
Danieli 12:11 (ALB) »
Nga koha që do të ndalohet flijimi i përditshëm dhe do të ngrihet neveria që shkakton shkretimin do të kalojnë njëmijë e dyqind e nëntëdhjetë ditë.

Marku 13:14 ALB Bible Verse Image
Marku 13:14 (ALB) »
Dhe kur të shihni neverinë e shkatërrimit, të parathënë nga profeti Daniel, e cila qëndron atje ku nuk duhej të ishte (ai që lexon le ta kuptojë), atëherë ata që do të jenë në Jude, le të ikin maleve.

Luka 21:20 ALB Bible Verse Image
Luka 21:20 (ALB) »
“Dhe kur do të shikoni Jeruzalemin të rrethuar nga ushtritë, ta dini se shkretimi i saj është afër.

Danieli 11:31 ALB Bible Verse Image
Danieli 11:31 (ALB) »
Forca të dërguara prej tij do të ngrihen për të përdhosur shenjtëroren fortesë, do të ndalojnë flijimin e përditshëm dhe do të bëjnë veprime të neveritshme që shkaktojnë shkretim.

Luka 19:43 ALB Bible Verse Image
Luka 19:43 (ALB) »
Sepse përmbi ty do të vijnë ditë kur armiqtë e tu do të të qarkojnë me ledh, do të të rrethojnë dhe do të të zënë nga të gjitha anët.

Danieli 9:23 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:23 (ALB) »
Në fillim të lutjeve të tua doli një fjalë dhe unë erdha të ta bëj të njohur, sepse ty të duan shumë. Trego kujdes, pra, për fjalën dhe kupto vegimin:

Zbulesa 1:3 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 1:3 (ALB) »
Lum ai që lexon dhe lum ata që dëgjojnë fjalët e kësaj profecie dhe që ruajnë ato që janë shkruar në të, sepse koha është afër.

Danieli 9:25 ALB Bible Verse Image
Danieli 9:25 (ALB) »
Prandaj dije dhe kuptoje se, që kur ka dalë urdhri të restaurohet dhe të rindërtohet Jeruzalemi deri te Mesia, princi, do të duhen shtatë javë dhe gjashtëdhjetë e dy javë të tjera; ai do të ndërtohet përsëri me sheshe dhe me ledhe, por në kohëra plot ankth.

Hebrenjve 2:1 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:1 (ALB) »
Prandaj ne duhet t’u përmbahemi më shumë atyre që dëgjuam, se mos shkasim ndonjë herë nga ruga.

Danieli 10:12 ALB Bible Verse Image
Danieli 10:12 (ALB) »
Atëherë ai më tha: "Mos ki frikë, Daniel, sepse që ditën e parë që vendose në zemrën tënde të kuptoje dhe të përuleshe para Perëndisë tënd, fjalët e tua u dëgjuan dhe unë erdha si përgjigje e fjalëve të tua.

Veprat e Apostujve 6:13 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 6:13 (ALB) »
Pastaj paraqitën dëshmitarë të rremë që thoshnin: “Ky njeri nuk pushon së foluri fjalë blasfemie kundër këtij vendi të shenjtë dhe kundër ligjit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 24:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 24:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 24:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 24:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 24:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 24:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 24:15 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 24:15 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 24:15 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 24:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 24:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 24:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 24:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 24:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 24:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 24:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 24:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 24:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 24:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 24:15 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 24:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »