Mateu 24:47 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 24:47 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture

Mateu 24:47 ALB

Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia besojë administrimin e gjithë pasurisë së vet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 24:47 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 24:46 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 24:47 ALB - Në të vërtetë po ju them se ai do t’ia - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 24:47 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 24:47 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Mateu 25:23 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:23 (ALB) »
Dhe zoti i tij i tha: "Të lumtë, shërbëtor i mirë dhe besnik; ti u tregove besnik në gjëra të vogla; unë do të të vë mbi shumë gjëra; hyr në gëzimin e zotit tënd".

Mateu 25:21 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:21 (ALB) »
Dhe i zoti i tha: "Të lumtë, shërbëtor i mirë dhe besnik; ti u tregove besnik në gjëra të vogla, unë do të të vë mbi shumë gjëra; hyr në gëzimin e zotit tënd".

Luka 12:37 ALB Bible Verse Image
Luka 12:37 (ALB) »
Lum ata shërbëtorë, që zotëria, kur të kthehet, do t’i gjejë zgjuar! Në të vërtetë po ju them se ai vetë do të ngjeshet dhe do t’i vendosë ata në tryezë, dhe ai vetë do t’u shërbejë.

Luka 12:44 ALB Bible Verse Image
Luka 12:44 (ALB) »
Në të vërtetë po ju them se ai do ta vërë mbi gjithë pasurinë e vet.

Zbulesa 21:7 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:7 (ALB) »
Kush fiton do t’i trashëgojë të gjitha gjërat; dhe do të jem për të Perëndi dhe ai do të jetë për mua bir.

2 Timoteut 2:12 ALB Bible Verse Image
2 Timoteut 2:12 (ALB) »
në qoftë se vuajmë, do të mbretërojmë bashkë me të; po ta mohojmë, edhe ai do të na mohojë.

Zbulesa 3:21 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:21 (ALB) »
Kujt fiton do t’i jap të ulet me mua mbi fronin tim, sikurse edhe unë fitova dhe u ula me Atin tim mbi fronin e tij.

Luka 19:17 ALB Bible Verse Image
Luka 19:17 (ALB) »
dhe ai tha: "Mirë, o shërbëtor i mirë, sepse ke qenë besnik në gjëra të vogëla, merr sundimin mbi dhjetë qytete".

Gjoni 12:26 ALB Bible Verse Image
Gjoni 12:26 (ALB) »
Në qoftë se dikush më shërben, të më ndjekë; dhe ku jam unë, atje do të jetë dhe shërbëtori im; në qoftë se dikush më shërben, Ati im do ta nderojë.

Luka 22:29 ALB Bible Verse Image
Luka 22:29 (ALB) »
Dhe unë ju caktoj mbretërinë ashtu si ma ka caktuar mua Ati im,

1 Pjetrit 5:4 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 5:4 (ALB) »
Dhe kur të shfaqet kryebariu, do të merrni kurorën e lavdisë që nuk fishket.

Danieli 12:3 ALB Bible Verse Image
Danieli 12:3 (ALB) »
Ata që kanë dituri do të shkëlqejnë si shkëlqimi i kupës qiellore dhe ata që do të kenë çuar shumë në drejtësi, do të shkëlqejnë si yjet përjetë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 24:47 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 24:47 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 24:47 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 24:47 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 24:47 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 24:47 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 24:47 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 24:47 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 24:47 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 24:47 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 24:47 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 24:47 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 24:47 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 24:47 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 24:47 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 24:47 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 24:47 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 24:47 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 24:47 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 24:47 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 24:47 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »