Mateu 24:28 ALB Bible Verse Picture Image

Inspirational bible verses with beautiful images and backgrounds. Download Mateu 24:28 ALB Bible verse images and share with your friends and family on social media. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture

Mateu 24:28 ALB

Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen shqiponjat.”

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Mateu 24:28 ALB Bible verse pictures with quotes are generated using nature backgrounds and scenic photos.

Previous Verse
« Mateu 24:27 (ALB)

Additional Bible Verse Images

Picture 02 - Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 03 - Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 04 - Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 05 - Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 06 - Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture
View New Tab
Picture 07 - Mateu 24:28 ALB - Sepse ku të ketë kërma, aty do të mblidhen - Bible Verse Picture
View New Tab

Mateu 24:28 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Mateu 24:28 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Luka 17:37 ALB Bible Verse Image
Luka 17:37 (ALB) »
Atëherë dishepujt u përgjigjën dhe thanë: “Ku, o Zot?” Dhe ai u tha atyre: “Ku të jetë trupi, atje do të mblidhen shqiponjat.”

Amosi 9:1 ALB Bible Verse Image
Amosi 9:1 (ALB) »
Unë pashë Zotin që rrinte më këmbë pranë altarit dhe tha: "Goditi kapitelet, u shkundshin portat, dhe copëtoji mbi kokat e tyre. Unë do t’i vras pastaj ata që kanë mbetur me shpatë. Asnjë nga ata që ikin nuk do të mund t’ia dalë mbanë, dhe asnjë nga ata që ikin nuk do të mund të shpëtojë.

Ligji i Përtërirë 28:49 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:49 (ALB) »
Zoti do të sjellë kundër teje nga larg, nga skajet e dheut, një komb të shpejtë, si shqiponja që fluturon, një komb gjuhën e të cilit ti nuk do ta kuptosh,

Jobi 39:27 ALB Bible Verse Image
Jobi 39:27 (ALB) »
Éshtë vallë nën komandën tënde që shqiponja ngrihet lart dhe e bën folenë e saj në vende të larta?

Jeremia 16:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 16:16 (ALB) »
Ja, unë do të dërgoj një numër të madh peshkatarësh për t’i peshkuar," thotë Zoti, "dhe pastaj do të dërgoj një numër të madh gjahtarësh për t’i gjuajtur në çdo mal, në çdo kodër dhe në të çarat e shkëmbinjve.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Matthew 24:28 (ASV) »
King James Version (KJV)
Matthew 24:28 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Matthew 24:28 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Matthew 24:28 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Matthew 24:28 (WEB) »
French Bible (LSG)
Matthieu 24:28 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Matthäus 24:28 (LUTH1912) »
Punjabi Bible (PANIRV)
ਮੱਤੀ 24:28 (PANIRV) »
Bengali Bible (BENIRV)
মথি 24:28 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Mateus 24:28 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Ma-thi-ơ 24:28 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Mateo 24:28 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Matteo 24:28 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
马 太 福 音 24:28 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
馬 太 福 音 24:28 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
Matteus 24:28 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Матфея 24:28 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Матвія 24:28 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
Máté 24:28 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Матей 24:28 (BULG) »
Norwegian Bible (NORSK)
Matteus 24:28 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »