Zanafilla 10:9 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 10:9 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 10:9 ALB Mobile Phone Wallpaper - Ai qe një gjahtar i fuqishëm para Zotit; - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 10:9 ALB

Ai qe një gjahtar i fuqishëm para Zotit; prandaj thuhet: "Si Nimrodi, gjahtari i fuqishëm para Zotit".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 10:9 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 10:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 10:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Kronikave 28:22 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 28:22 (ALB) »
Edhe kur ishte i shtypur, mbreti Ashaz mëkatoi edhe më shumë kundër Zotit.

Psalmet 52:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 52:7 (ALB) »
"Ky është njeriu që nuk e kishte bërë Perëndinë kështjellë të tij; por kishte besim në bollëkun e pasurive të tij dhe bëhej i fortë nga ligësia e tij".

Zanafilla 6:4 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:4 (ALB) »
Kishte gjigantë mbi tokë në ato kohë, madje edhe më vonë, kur bijtë e Perëndisë iu afruan bijave të njerëzve dhe këto u lindën atyre fëmijë. Ata janë heronjtë që jetuan në kohët e lashtësisë, janë njerëzit e famshëm të këtyre kohëve.

Zanafilla 13:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:13 (ALB) »
Por njerëzit e Sodomës ishin shumë të korruptuar dhe mëkatarë ndaj Zotit.

Zanafilla 6:11 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:11 (ALB) »
Por toka ishte e korruptuar para Perëndisë dhe plot e përplot me dhunë.

Zanafilla 25:27 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 25:27 (ALB) »
Dy fëmijët u rritën dhe Esau u bë një gjahtar i sprovuar, një njeri fshatarak, ndërsa Jakobi ishte një njeri i qetë, që jetonte në çadra.

Zanafilla 27:30 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 27:30 (ALB) »
Dhe ndodhi që, pikërisht kur Isaku kishte mbaruar së bekuari Jakobin dhe ky sapo ishte larguar nga prania e të atit Isak, vëllai i tij Esau u kthye nga gjahu.

Jeremia 16:16 ALB Bible Verse Image
Jeremia 16:16 (ALB) »
Ja, unë do të dërgoj një numër të madh peshkatarësh për t’i peshkuar," thotë Zoti, "dhe pastaj do të dërgoj një numër të madh gjahtarësh për t’i gjuajtur në çdo mal, në çdo kodër dhe në të çarat e shkëmbinjve.

Ezekieli 13:18 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 13:18 (ALB) »
dhe thuaj: Kështu thotë Zoti, Zoti: Mjerë gratë që qepin rripa në të gjitha kyçet e dorës dhe bëjnë vela për kokat e çdo lartësie për të gjuajtur shpirtërat. A besoni ju të gjuani shpirtërat e popullit tim dhe të shpëtoni jetën tuaj?

Mikea 7:2 ALB Bible Verse Image
Mikea 7:2 (ALB) »
Njeriu i përshpirtshëm është zhdukur nga dheu, midis njerëzve nuk ka më njerëz të ndershëm; të tërë rrinë në pritë për të derdhur gjak, secili gjuan vëllanë e vet me rrjetë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 10:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 10:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 10:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 10:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 10:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 10:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 10:9 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 10:9 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 10:9 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 10:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 10:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 10:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 10:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 10:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 10:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 10:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 10:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 10:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 10:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 10:9 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 10:9 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 10:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »