Zanafilla 31:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 31:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 31:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por Jakobi dëgjoi fjalët e bijve të Labanos - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 31:1 ALB

Por Jakobi dëgjoi fjalët e bijve të Labanos që thoshin: "Jakobi mori gjithçka kishte ati ynë; dhe me atë që i përkiste atit tonë, ai krijoi gjithë këtë pasuri".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 31:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 31:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 31:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Predikuesi 4:4 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 4:4 (ALB) »
Pashë gjithashtu që çdo mund dhe çdo sukses në punë ngjallin smirën njerit kundër tjetrit. Edhe kjo është kotësi dhe një përpjekje për të kapur erën.

Zanafilla 31:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:8 (ALB) »
Në qoftë se ai thoshte: "Krerët laramane do të jenë pagesa jote," e tërë kopeja pillte qengja laramane; dhe po të thoshte: "Krerët vija-vija do të jenë pagesa jote," tërë kopeja pillte qengja vija-vija.

Fjalët e urta 27:4 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 27:4 (ALB) »
Tërbimi është mizor dhe zemërimi është i furishëm, por kush mund t’i bëjë ballë xhelozisë?

Isaia 5:14 ALB Bible Verse Image
Isaia 5:14 (ALB) »
Prandaj Sheoli ka zmadhuar gojën e tij dhe e ka hapur gojën e tij jashtë mase, dhe në të do të zbresin lavdia e tij, turma e tij, zhurma e tij dhe ai që feston në të.

Jeremia 9:23 ALB Bible Verse Image
Jeremia 9:23 (ALB) »
Kështu thotë Zoti: "I dituri të mos lavdërohet me diturinë e tij, njeriu i fortë të mos lavdërohet me forcën e tij, i pasuri të mos lavdërohet me pasurinë e tij.

Ezekieli 16:44 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 16:44 (ALB) »
Kushdo që do të thotë proverba, do të thotë këtë proverb kundër teje: Si nëna është edhe e bijaa".

Mateu 4:8 ALB Bible Verse Image
Mateu 4:8 (ALB) »
Djalli e çoi sërish mbi një mal shumë të lartë dhe i tregoi të gjitha mbretëritë e botës dhe lavdinë e tyre,

1 Timoteut 6:4 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 6:4 (ALB) »
ai mbahet më të madh dhe nuk di asgjë, por vuan nga sëmundja e grindjes dhe e të zënit me fjalë, prej nga lindin smira, grindja, të sharat, dyshimet e këqija,

Titi 3:3 ALB Bible Verse Image
Titi 3:3 (ALB) »
Sepse edhe ne dikur ishim të pamendë, rebelë, endacakë, robër të lakmive të ndryshme dhe të qejfeve, duke jetuar në ligësi dhe në smirë, të urryer dhe duke e urryer njeri tjetrin.

Fjalët e urta 14:30 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 14:30 (ALB) »
Një zemër e shëndoshë është jetë për trupin, por lakmia është krimbi brejtës i kockave.

Psalmet 120:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 120:3 (ALB) »
Çfarë do të të japin ose çfarë do të të shtojnë, o gjuhë gënjeshtare?

Zanafilla 45:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 45:13 (ALB) »
Tregojani, pra, atit tim tërë lavdinë time këtu në Egjipt dhe gjithçka patë, shpejtoni ta sillni atin tim këtu".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 31:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 31:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 31:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 31:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 31:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 31:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 31:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 31:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 31:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 31:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 31:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 31:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 31:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 31:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 31:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 31:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 31:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 31:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 31:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 31:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 31:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 31:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »