Zanafilla 44:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 44:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 44:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Jozefi i dha këtë urdhër kryeshërbëtorit të - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 44:1 ALB

Jozefi i dha këtë urdhër kryeshërbëtorit të shtëpisë së tij: "Mbushi trastat e këtyre njerëzve me aq ushqime sa mund të mbajnë dhe vëri paratë e secilit në grykën e çdo traste.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 44:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 44:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 44:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 42:25 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:25 (ALB) »
Pastaj Jozefi urdhëroi të mbushnin me grurë thasët e tyre, të vendosnin paratë e secilit në trastën e tij dhe t’u jepnin ushqime për udhëtimin. Dhe kështu u bë.

Zanafilla 43:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 43:16 (ALB) »
Kur Jozefi pa Beniaminin bashkë me ta, i tha kryeshërbëtorit të shtëpisë së tij: "Çoji këta njerëz në shtëpi, ther një kafshë dhe përgatit një banket, sepse ata do të hanë drekë bashkë me mua".

Zanafilla 43:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 43:2 (ALB) »
dhe kur mbaruan së ngrëni grurin që kishin sjellë nga Egjipti, i ati u tha atyre: "Kthehuni për të na blerë pak ushqime".

Zanafilla 43:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 43:19 (ALB) »
Pasi iu afruan kryeshërbëtorit të shtëpisë së Jozefit, folën me të te dera e shtëpisë dhe thanë:

Zanafilla 24:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:2 (ALB) »
Dhe Abrahami i tha shërbyesit më të moshuar të shtëpisë së tij që qeveriste tërë pasuritë e tij: "Vëre dorën tënde nën kofshën time;

Isaia 3:1 ALB Bible Verse Image
Isaia 3:1 (ALB) »
Ja, Perëndia, Zoti i ushtrive, është duke i hequr Jeruzalemit dhe Judës çdo mbështetje dhe përkrahje, çdo mbështjetje me bukë dhe çdo mbështetje me ujë;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 44:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 44:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 44:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 44:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 44:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 44:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 44:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 44:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 44:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 44:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 44:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 44:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 44:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 44:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 44:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 44:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 44:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 44:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 44:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 44:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 44:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 44:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »