Zanafilla 33:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 33:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 33:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Jakobi ngriti sytë, vështroi dhe pa që po - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 33:1 ALB

Jakobi ngriti sytë, vështroi dhe pa që po vinte Esau, që kishte me vete katërqind burra. Atëherë i ndau bijtë e tij midis Leas, Rakelës dhe dy shërbyeseve të tij.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 33:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 33:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 33:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 32:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:6 (ALB) »
Lajmëtarët u kthyen pastaj te Jakobi, duke i thënë: "Vajtëm te vëllai yt Esau; dhe tani ai po vjen vetë që të takohet me ty dhe ka me vete katërqind burra".

Zanafilla 27:41 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 27:41 (ALB) »
Kështu Esau filloi ta urrejë Jakobin për shkak të bekimit që i kishte dhënë i ati, dhe tha në zemër të vet: "Ditët e zisë për babanë po afrohen; atëherë do të vras vëllanë tim Jakobin".

Zanafilla 32:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 32:16 (ALB) »
Pastaj ua dorëzoi shërbyesve të tij, çdo kope për llogari të vet, dhe u tha shërbëtorëve të tij: "Kaloni para meje dhe lini një farë hapësire midis një kopeje dhe tjetrës".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 33:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 33:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 33:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 33:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 33:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 33:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 33:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 33:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 33:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 33:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 33:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 33:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 33:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 33:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 33:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 33:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 33:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 33:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 33:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 33:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 33:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 33:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »