Zanafilla 4:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 4:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 4:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por Adami njohu Evën, gruan e tij, e cila u - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 4:1 ALB

Por Adami njohu Evën, gruan e tij, e cila u ngjiz dhe lindi Kainin, dhe ai tha: "Fitova një burrë nga Zoti".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 4:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 4:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 4:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Gjonit 3:12 ALB Bible Verse Image
1 Gjonit 3:12 (ALB) »
jo sikundër Kaini, i cili ishte nga i ligu dhe vrau vëllanë e vet. Dhe për çfarë arësye e vrau atë? Sepse veprat e tij ishin të liga dhe ato të të vëllait ishin të drejta.

Zanafilla 3:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 3:15 (ALB) »
Dhe unë do të shtie armiqësi midis teje dhe gruas, midis farës sate dhe farës së saj; fara e saj do të shtypë kokën tënde, dhe ti do të plagosësh thembrën e farës së saj".

Zanafilla 4:25 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:25 (ALB) »
Pastaj Adami njohu përsëri gruan e tij, që lindi një djalë dhe e quajti Seth, sepse ajo tha: "Perëndia më dha një tjetër pasardhës në vend të Abelit, që u vra nga Kaini".

Zanafilla 5:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 5:29 (ALB) »
dhe i vuri emrin Noe, duke thënë: "Ky do të na ngushëllojë për punën tonë dhe për mundin e duarve tona, për shkak të tokës që Zoti e ka mallkuar".

Numrat 31:17 ALB Bible Verse Image
Numrat 31:17 (ALB) »
Prandaj vrisni çdo mashkull nga fëmijët dhe vrisni çdo grua që ka marrëdhënie seksuale me një burrë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 4:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 4:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 4:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 4:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 4:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 4:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 4:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 4:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 4:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 4:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 4:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 4:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 4:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 4:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 4:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 4:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 4:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 4:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 4:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 4:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 4:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 4:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »