Zanafilla 21:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 21:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 21:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Zoti vizitoi Sarën, siç i kishte thënë; dhe - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 21:1 ALB

Zoti vizitoi Sarën, siç i kishte thënë; dhe Zoti i bëri Sarës ato që i kishte premtuar.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 21:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 21:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 21:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 18:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:10 (ALB) »
Dhe ai tha: "Do të kthehem me siguri vitin e ardhshëm te ti në po këtë kohë; dhe ja Sara, gruaja jote, do të ketë një djalë". Dhe Sara dëgjonte në hyrje të çadrës, që ishte prapa tij.

Galatasve 4:23 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:23 (ALB) »
Dhe ai që lindi nga shërbëtorja lindi sipas mishit, por ai që lindi nga e lira lindi për hir të premtimit.

Zanafilla 17:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 17:19 (ALB) »
Por Perëndia u përgjegj: "Jo, por Sara gruaja jote do të lindë një bir, dhe ti do ta quash Isak; dhe unë do të caktoj besëlidhjen time me të, një besëlidhje të përjetshme me pasardhësit e tij.

1 Samuelit 2:21 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 2:21 (ALB) »
Kështu Zoti vizitoi Anën, dhe kjo mbeti me barrë dhe lindi tre djem dhe dy vajza. Ndërkaq djali Samuel po rritej pranë Zotit.

Zanafilla 18:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:14 (ALB) »
A ka vallë diçka që është shumë e vështirë për Zotin? Në kohën e caktuar, brenda një viti, do të kthehem te ti, dhe Sara do të ketë një bir".

Ruthi 1:6 ALB Bible Verse Image
Ruthi 1:6 (ALB) »
Atëherë u ngrit me gjithë nuset e saj për t’u kthyer nga vendi Moabit, sepse kishte dëgjuar të thuhej që Zoti e kishte vizituar popullin e vet dhe i kishte dhënë bukë.

Psalmet 12:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 12:6 (ALB) »
Fjalët e Zotit janë fjalë të pastra, si argjend i rafinuar në një furrë prej dheu, i pastruar shtatë herë.

Titi 1:2 ALB Bible Verse Image
Titi 1:2 (ALB) »
në shpresën e jetës së përjetshme, të cilën Perëndia, që nuk gënjen, e premtoi para të gjitha kohërave,

Romakëve 4:17 ALB Bible Verse Image
Romakëve 4:17 (ALB) »
(siç është shkruar: “Unë të kam caktuar atin e shumë kombeve”), është ati i të gjithë neve para Perëndisë që ai besoi, i cili i jep jetë të vdekurve dhe thërret gjërat që nuk janë sikur të ishin.

Zanafilla 50:24 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 50:24 (ALB) »
Pastaj Jozefi u tha vëllezërve të tij: "Unë po vdes; por Perëndia do t’ju vizitojë me siguri dhe do t’ju çojë me siguri nga ky vend në vendin që i premtoi me betim Abrahamit, Isakut dhe Jakobit".

Galatasve 4:28 ALB Bible Verse Image
Galatasve 4:28 (ALB) »
Kurse ne, o vëllezër, jemi bij të premtimit, sikundër ishte Isaku.

Luka 19:44 ALB Bible Verse Image
Luka 19:44 (ALB) »
Dhe do të të rrëzojnë përtokë ty dhe bijtë e tu në ty; dhe s’do të lënë në ty gur mbi gur, sepse ti nuk e ke njohur kohën kur je vizituar.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 21:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 21:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 21:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 21:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 21:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 21:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 21:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 21:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 21:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 21:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 21:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 21:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 21:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 21:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 21:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 21:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 21:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 21:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 21:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 21:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 21:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 21:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »