Zanafilla 47:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 47:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 47:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Jozefi shkoi, pra, të njoftojë Faraonin dhe i - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 47:1 ALB

Jozefi shkoi, pra, të njoftojë Faraonin dhe i tha: "Ati im dhe vëllezërit e mi, me gjithë kopetë e tyre, të bagëtive të imta dhe të trasha dhe me gjithçka kanë, kanë ardhur nga vendi i Kanaanit; dhe ja, tani ndodhen në vendin e Goshenit".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 47:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 47:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 47:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 46:31 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:31 (ALB) »
Atëherë Jozefi u tha vëllezërve të tij dhe familjes të atit të tij: "Do të ngjitem për ta njoftuar Faraonin dhe do t’i them: "Vëllezërit e mi dhe familja e atit tim, që ishin në vendin e Kanaanit, kanë ardhur tek unë.

Zanafilla 45:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 45:10 (ALB) »
ti do të banosh në vendin e Goshenit dhe do jesh afër meje; ti dhe bijtë e tu, bijtë e bijve të tu, kopetë e bagëtive të imta e të trasha dhe gjithçka ti zotëron.

Zanafilla 46:28 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:28 (ALB) »
Por Jakobi dërgoi para tij Judën me qëllim që ta fuste në vendin e Goshenit. Dhe kështu ata arritën në vendin e Goshenit.

Zanafilla 46:34 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:34 (ALB) »
"Shërbëtorët e tu kanë qënë rritës bagëtish nga fëmijëria e deri sot, si ne ashtu dhe etërit tanë," që të keni mundësi të banoni në vendin e Goshenit. Sepse Egjiptasit ndiejnë neveri për tërë barinjtë".

Zanafilla 45:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 45:16 (ALB) »
Jehona e kësaj ngjarjeje u përhap në shtëpinë e Faraonit dhe njerëzit thanë: "Kanë ardhur vëllezërit e Jozefit". Kjo i pëlqeu Faraonit dhe shërbëtorëve të tij.

Eksodi 8:22 ALB Bible Verse Image
Eksodi 8:22 (ALB) »
Por atë ditë unë do ta veçoj vendin e Goshenit, ku banon populli im; dhe atje nuk do të ketë mori mizash, që ti të dish që unë jam Zoti në mes të vendit.

Eksodi 9:26 ALB Bible Verse Image
Eksodi 9:26 (ALB) »
Vetëm në vendin e Goshenit, ku ishin bijtë e Izraelit nuk ra breshër.

Hebrenjve 2:11 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 2:11 (ALB) »
Sepse ai që shenjtëron dhe ata që shenjtërohen janë të gjithë prej një; prandaj as nuk turpërohet t’i quajë vëllezër,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 47:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 47:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 47:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 47:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 47:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 47:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 47:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 47:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 47:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 47:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 47:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 47:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 47:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 47:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 47:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 47:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 47:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 47:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 47:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 47:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 47:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 47:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »