Zanafilla 43:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 43:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 43:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por zija ishte e madhe në - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 43:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 43:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 43:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 12:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:10 (ALB) »
Por në vend pati zi buke dhe Abrami zbriti në Egjipt për të banuar, sepse në vendin e tij ishte zi e madhe buke.

Zanafilla 41:54 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 41:54 (ALB) »
dhe filluan shtatë vitet e zisë, ashtu si kishte thënë Jozefi. Kishte mungesë ushqimesh në të tëra vendet, por në tërë vendin e Egjiptit kishte bukë.

Zanafilla 42:5 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:5 (ALB) »
Bijtë e Izraelit arritën aty, pra, për të blerë grurë, në mes të të ardhurve të tjerë, sepse në vendin e Kanaanëve mbretëronte zija.

Predikuesi 9:1 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 9:1 (ALB) »
Kështu unë e mendova gjithë këtë në zemrën time për të kërkuar ta qartësoj; që të drejtët dhe të urtët dhe veprat e tyre janë në duart e Perëndisë. Njeriu nuk njeh as dashurinë as urrejtjen; gjithçka është para tij.

Vajtimet 5:10 ALB Bible Verse Image
Vajtimet 5:10 (ALB) »
Lëkura jonë është ngrohur si në një furrë për shkak të valës së urisë.

Veprat e Apostujve 7:11 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 7:11 (ALB) »
Por ra një zi buke dhe u bë një shtrëngesë në gjithë vendin e Egjiptit dhe të Kanaanit, dhe etërit tanë nuk gjenin ushqime.

Zanafilla 18:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:13 (ALB) »
Dhe Zoti i tha Abrahamit: "Pse qeshi vallë Sara duke thënë: "A do të lind unë përnjëmend, plakë siç jam?".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 43:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 43:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 43:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 43:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 43:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 43:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 43:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 43:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 43:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 43:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 43:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 43:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 43:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 43:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 43:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 43:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 43:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 43:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 43:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 43:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 43:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 43:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »