Zanafilla 35:1 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 35:1 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 35:1 ALB Mobile Phone Wallpaper - Perëndia i tha Jakobit:

Zanafilla 35:1 ALB

Perëndia i tha Jakobit: "Çohu, ngjitu në Bethel dhe vendosu aty; dhe bëj aty një altar Perëndisë që t’u shfaq, kur ikje para vëllait tënd Esau".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 35:1 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 35:1 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 35:1 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 31:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:13 (ALB) »
Unë jam Perëndia i Bethelit, ku ti ke vajosur një përmendore dhe më lidhe një kusht. Tani çohu, lëre këtë vend dhe kthehu në vendlindjen tënde"".

Osea 12:4 ALB Bible Verse Image
Osea 12:4 (ALB) »
Po, luftoi me Engjëllin dhe fitoi; qau dhe iu lut shumë. E gjeti në Bethel, dhe atje ai foli me ne,

Psalmet 91:15 ALB Bible Verse Image
Psalmet 91:15 (ALB) »
Ai do të më kërkojë dhe unë do t’i përgjigjem; do të jem me të në fatkeqësi; do ta çliroj dhe do ta përlëvdoj.

Ligji i Përtërirë 32:36 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 32:36 (ALB) »
Po, Zoti do të gjykojë popullin e tij, por do t’i vijë keq për shërbëtorët e tij kur të shohë që fuqia e tyre është zhdukur dhe që nuk mbetet më asnjeri, as skllav as i lirë.

Zanafilla 35:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:7 (ALB) »
Dhe aty ndërtoi një altar dhe këtë vend e quajti El-Bethel, sepse aty i qe çfaqur Perëndia kur po ikte para vëllait të tij.

Zanafilla 16:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 16:8 (ALB) »
dhe i tha: "Agar, shërbyesja e Sarajt, nga vjen dhe ku po shkon?" Ajo u përgjigj: "Po iki nga prania e zonjës sime Saraj".

Predikuesi 5:4 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 5:4 (ALB) »
Kur i ke bërë një zotim Perëndisë mos humb kohë ta plotësosh, sepse ai nuk kënaqet me budallenjtë; plotëso zotimin që ke marrë.

Psalmet 47:4 ALB Bible Verse Image
Psalmet 47:4 (ALB) »
Ai do të zgjedhë për ne trashëgiminë tonë, lavdinë e Jakobit që ai e do. (Sela)

Eksodi 2:15 ALB Bible Verse Image
Eksodi 2:15 (ALB) »
Kur Faraoni dëgjoi të flitej për ngjarjen, kërkoi të vrasë Moisiun; por Moisiu iku nga prania e Faraonit dhe u vendos në vendin e Madianit; dhe u ul afër një pusi.

Zanafilla 31:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:3 (ALB) »
Pastaj Zoti i tha Jakobit: "Kthehu në vendin e etërve të tu dhe te fisi yt, dhe unë do të jem me ty".

Zanafilla 22:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 22:14 (ALB) »
Dhe Abrahami e quajti këtë vend Jehovah Jireh. Prandaj edhe sot e kësaj dite thuhet: "Do të furnizohet mali i Zotit".

Zanafilla 28:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 28:10 (ALB) »
Dhe Jakobi u nis në Beer-Sheba dhe shkoi në drejtim të Haranit.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 35:1 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 35:1 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 35:1 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 35:1 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 35:1 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 35:1 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 35:1 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 35:1 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 35:1 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 35:1 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 35:1 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 35:1 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 35:1 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 35:1 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 35:1 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 35:1 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 35:1 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 35:1 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 35:1 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 35:1 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 35:1 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 35:1 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »