Zanafilla 20:15 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 20:15 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 20:15 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj Abimeleku tha:

Zanafilla 20:15 ALB

Pastaj Abimeleku tha: "Ja, vendi im të qëndron përpara; qëndro aty ku të pëlqen".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 20:15 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 20:15 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 20:15 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 34:10 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 34:10 (ALB) »
Kështu ju do të banoni me ne dhe vendi do të jetë në dispozicionin tuaj; banoni në të, bëni tregëti dhe blini prona".

Zanafilla 13:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:9 (ALB) »
A nuk është vallë tërë vendi para teje? Ndahu nga unë! Në rast se ti shkon majtas, unë kam për të vajtur djathtas; dhe në qoftë se ti shkon djathtas, unë kam për të vajtur majtas".

Zanafilla 47:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 47:6 (ALB) »
vendi i Egjiptit është në dispozicionin tënd; bëj që ati yt dhe vëllezërit e tu të banojnë në pjesën më të mirë të vendit; le të banojnë edhe në vendin e Goshenit. Dhe në qoftë se ti di që midis tyre ka njerëz të zotë, caktoji kryeintendentë të bagëtisë sime".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 20:15 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 20:15 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 20:15 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 20:15 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 20:15 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 20:15 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 20:15 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 20:15 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 20:15 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 20:15 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 20:15 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 20:15 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 20:15 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 20:15 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 20:15 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 20:15 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 20:15 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 20:15 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 20:15 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 20:15 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 20:15 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »