Zanafilla 3:16 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 3:16 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 3:16 ALB Mobile Phone Wallpaper - Gruas i tha:

Zanafilla 3:16 ALB

Gruas i tha: "Unë do të shumëzoj në masë të madhe vuajtjet e tua dhe barrët e tua; me vuajtje do të lindësh fëmijë; dëshirat e tua do të drejtohen ndaj burrit tënd dhe ai do të sundojë mbi ty".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 3:16 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 3:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 3:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Titi 2:5 ALB Bible Verse Image
Titi 2:5 (ALB) »
të jenë fjalëpakë, të dlira, t’i kushtohen punëve të shtëpisë, të mira, të bindura ndaj burrave të tyre, që fjala e Perëndisë të mos blasfemohet.

Kolosianëve 3:18 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 3:18 (ALB) »
Ju bashkëshorte, jini të nënshtruara bashkëshortëve tuaj, ashtu si ka hije në Zotin.

1 Korintasve 11:3 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 11:3 (ALB) »
Por dua që të dini se kreu i çdo njeriu është Krishti, edhe kreu i gruas është burri; edhe kreu i Krishtit është Perëndia.

1 Timoteut 2:15 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 2:15 (ALB) »
Megjithatë ajo do të shpëtohet duke lindur fëmijë, në qoftë se do të qëndrojnë në besim, në dashuri dhe në shenjtërim me modesti.

1 Korintasve 14:34 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 14:34 (ALB) »
Gratë tuaja të heshtin në kishë, sepse nuk u lejohet të flasin, por duhet të nënshtrohen, sikurse thotë edhe ligji.

1 Timoteut 2:11 ALB Bible Verse Image
1 Timoteut 2:11 (ALB) »
Gruaja le të mësojë në heshtje dhe me çdo nënshtrim.

Efesianëve 5:22 ALB Bible Verse Image
Efesianëve 5:22 (ALB) »
Ju, gratë, nënshtrohuni burrave tuaj porsi Zotit,

Gjoni 16:21 ALB Bible Verse Image
Gjoni 16:21 (ALB) »
Gruaja, kur lind, ka dhembje, sepse i erdhi ora; por, sapo e ka lindur fëmijën, nuk kujton më ankthin prej gëzimit që lindi një qenie njerëzore në botë.

1 Korintasve 7:4 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 7:4 (ALB) »
Gruaja nuk ka pushtet mbi trupin e vet, por burri; gjithashtu burri nuk ka pushtet mbi trupin e vet, por gruaja.

Zanafilla 4:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:7 (ALB) »
Në rast se bën mirë a nuk do të pranohesh? Por në qoftë se bën keq, mëkati po të ruan te porta dhe dëshirat e tij drejtohen ndaj teje; por ti duhet ta sundosh".

1 Pjetrit 3:1 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 3:1 (ALB) »
Gjithashtu dhe ju, gra, nënshtrojuni burrave tuaj, që, edhe nëse disa nuk i binden fjalës, të fitohen pa fjalë, nga sjellja e grave të tyre,

Jeremia 6:24 ALB Bible Verse Image
Jeremia 6:24 (ALB) »
"Kemi dëgjuar famën e tyre dhe na ranë duart; ankthi na ka mbërthyer, ashtu si dhembjet që zënë një grua që po lind".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 3:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 3:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 3:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 3:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 3:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 3:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 3:16 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 3:16 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 3:16 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 3:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 3:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 3:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 3:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 3:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 3:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 3:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 3:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 3:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 3:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 3:16 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 3:16 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 3:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »