Zanafilla 39:23 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 39:23 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 39:23 ALB Mobile Phone Wallpaper - Drejtori i burgut nuk kontrollonte më asgjë nga - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 39:23 ALB

Drejtori i burgut nuk kontrollonte më asgjë nga ato që i ishin besuar Jozefit, sepse Zoti ishte me të, dhe Zoti e bënte të mbarë gjithçka që ai bënte.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 39:23 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 39:23 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 39:23 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 39:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 39:2 (ALB) »
Zoti qe me Jozefin, dhe ky pasurohej dhe banonte në shtëpinë e zotërisë së tij, egjiptasit.

Isaia 43:2 ALB Bible Verse Image
Isaia 43:2 (ALB) »
Kur do të kalosh përmes ujërave unë do të jem me ty, ose do të kalosh lumenjtë, nuk do të të mbytin; kur do të ecësh nëpër zjarr, nuk do të digjesh dhe flaka nuk do të të konsumojë.

Psalmet 1:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 1:3 (ALB) »
Ai do të jetë si një pemë e mbjellë gjatë brigjeve të ujit, që jep frytin e tij në stinën e tij dhe të cilit gjethet nuk i fishken; dhe gjithçka bën do të ketë mbarësi.

1 Samuelit 2:30 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 2:30 (ALB) »
Prandaj kështu thotë Zoti, Perëndia i Izraelit: Unë kisha shpallur që shtëpia jote dhe shtëpia e atit tënd do të kishin ecur gjithnjë para meje, por tani Zoti thotë: Qoftë larg meje kjo gjë; sepse unë nderoj ata që më nderojnë, por ata që më përçmojnë do të përçmohen gjithashtu nga ana ime.

Zanafilla 49:23 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:23 (ALB) »
Harkëtarët e kanë provokuar, i kanë hedhur shigjeta, e kanë ndjekur;

Zanafilla 40:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 40:3 (ALB) »
dhe i futi në burg, në shtëpinë e kreut të rojeve, në po atë burg ku ishte mbyllur Jozefi.

Psalmet 37:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 37:3 (ALB) »
Ki besim tek Zoti dhe bëj të mira; bano vendin dhe shto besnikërinë.

Danieli 6:22 ALB Bible Verse Image
Danieli 6:22 (ALB) »
Perëndia im dërgoi engjëllin e tij që ka mbyllur gojën e luanëve, dhe ata nuk më kanë bërë asnjë të keqe, sepse kam dalë i pafaj përpara atij; por edhe përpara teje, o mbret, nuk kam bërë asnjë të keqe".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 39:23 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 39:23 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 39:23 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 39:23 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 39:23 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 39:23 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 39:23 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 39:23 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 39:23 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 39:23 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 39:23 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 39:23 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 39:23 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 39:23 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 39:23 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 39:23 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 39:23 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 39:23 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 39:23 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 39:23 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 39:23 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »