Zanafilla 40:21 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 40:21 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 40:21 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kështu e rivendosi kryekupëmbajtësin në - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 40:21 ALB

Kështu e rivendosi kryekupëmbajtësin në detyrën e tij si kupëmbajtës që t’i jepte kupën në dorë Faraonit,

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 40:21 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 40:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 40:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 40:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 40:13 (ALB) »
në krye të tri ditëve Faraoni do të të bëjë të ngresh përsëri kokën lart, do të të rivendosë në detyrën tënde dhe ti do t’i japësh në dorë kupën Faraonit, siç bëje më parë, kur ishe kupëmbajtësi i tij.

Nehemia 2:1 ALB Bible Verse Image
Nehemia 2:1 (ALB) »
Në muajin e Nisanit, vitin e njëzetë të mbretit Artakserks, sapo e sollën verën para tij, unë e mora verën dhe ia zgjata atij. Unë nuk kisha qenë i trishtuar kurrë në prani të tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 40:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 40:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 40:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 40:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 40:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 40:21 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 40:21 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 40:21 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 40:21 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 40:21 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 40:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 40:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 40:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 40:21 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 40:21 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 40:21 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 40:21 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 40:21 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 40:21 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 40:21 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 40:21 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »