Zanafilla 44:13 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 44:13 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 44:13 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë ata i shqyen rrobat e tyre, ringarkuan - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 44:13 ALB

Atëherë ata i shqyen rrobat e tyre, ringarkuan secili gomarin e vet dhe u kthyen në qytet.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 44:13 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 44:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 44:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

2 Samuelit 1:11 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 1:11 (ALB) »
Atëherë Davidi kapi rrobat e veta dhe i grisi; po kështu vepruan tërë njerëzit që ishin me të.

Zanafilla 37:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:29 (ALB) »
Rubeni u kthye te pusi, por Jozefi nuk ishte më në pus. Atëherë ai i çorri rrobat e tij.

Numrat 14:6 ALB Bible Verse Image
Numrat 14:6 (ALB) »
Jozueu, bir i Nunit, dhe Kalebi, bir i Jenufehut, që ishin ndër ata që kishin vëzhguar vendin, grisën rrobat e tyre,

2 Samuelit 13:19 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 13:19 (ALB) »
Tamara atëherë hodhi mbi kryet e saj, grisi tunikën më mëngë që kishte veshur, vuri dorën mbi kokë dhe iku duke ulëritur.

2 Samuelit 1:2 ALB Bible Verse Image
2 Samuelit 1:2 (ALB) »
Ditën e tretë arriti në kampin e Saulit një burrë me rroba të grisura dhe me kokën me dhe. Sa arriti pranë Davidit, ai ra për tokë dhe u përkul.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 44:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 44:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 44:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 44:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 44:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 44:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 44:13 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 44:13 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 44:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 44:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 44:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 44:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 44:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 44:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 44:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 44:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 44:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 44:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 44:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 44:13 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 44:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »