Zanafilla 47:31 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 47:31 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 47:31 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Jakobi tha:

Zanafilla 47:31 ALB

Atëherë Jakobi tha: "Betomu". Dhe Jozefi iu betua. Pastaj Izraeli, duke u mbështetur te koka e shtratit, ra në adhurim.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 47:31 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 47:31 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 47:31 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Mbretërve 1:47 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 1:47 (ALB) »
Dhe shërbëtorët e mbretit kanë vajtur të urojnë mbretin David, zotërinë tonë, duke thënë: "Perëndia yt e bëftë emrin e Salomonit më të lavdishëm se yti dhe e bëftë fronin e tij më të madh se yti!". Pastaj mbreti ra përmbys mbi shtrat,

Zanafilla 24:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:3 (ALB) »
dhe unë do të bëj që ti të betohesh në emër të Zotit, Perëndisë së qiejve dhe Perëndisë të tokës, që ti nuk do t’i marrësh për grua djalit tim asnjë prej bijave të Kanaanejve në mes të të cilëve unë banoj;

Hebrenjve 11:21 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:21 (ALB) »
Me anë të besimit Jakobi, duke vdekur, bekoi secilin nga bijtë e Jozefit dhe adhuroi duke u mbështetur mbi majën e shkopit të tij.

Zanafilla 21:23 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 21:23 (ALB) »
prandaj betohu këtu në emër të Perëndisë që ti s’ke për të gënjyer as mua, as bijtë e mi, as nipërit e mi, që ti do të përdorësh ndaj meje dhe vendit ku ke banuar si i huaj po atë dashamirësi që unë kam treguar ndaj teje".

Zanafilla 24:26 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:26 (ALB) »
Atëherë njeriu u përkul, adhuroi Zotin dhe tha:

Zanafilla 48:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 48:1 (ALB) »
Mbas këtyre gjërave, ndodhi që i thanë Jozefit: "Ja, ati yt është i sëmurë". Kështu ai mori me vete dy bijtë e tij, Manasin dhe Efraimin.

Zanafilla 47:29 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 47:29 (ALB) »
Kur koha e vdekjes po i afrohej Izraelit, ai thirri të birin Jozef dhe i tha: "Në paça gjetur hir në sytë e tu, vëre dorën tënde poshtë kofshës sime dhe sillu me mua me mirëdashje dhe besnikëri; të lutem, mos më varros në Egjipt!

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 47:31 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 47:31 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 47:31 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 47:31 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 47:31 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 47:31 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 47:31 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 47:31 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 47:31 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 47:31 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 47:31 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 47:31 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 47:31 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 47:31 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 47:31 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 47:31 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 47:31 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 47:31 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 47:31 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 47:31 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 47:31 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »