Zanafilla 15:12 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 15:12 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 15:12 ALB Mobile Phone Wallpaper - Me perëndimin e diellit, një gjumë i rëndë e - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 15:12 ALB

Me perëndimin e diellit, një gjumë i rëndë e zuri Abramin; dhe ja, një llahtari dhe një errësirë e thellë e kapluan atë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 15:12 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 15:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 15:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 2:21 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 2:21 (ALB) »
Atëherë Zoti Perëndi e futi në një gjumë të thellë njeriun, të cilin e zuri gjumi; dhe mori një nga brinjët e tij dhe e mbylli mishin në atë vend.

Jobi 33:15 ALB Bible Verse Image
Jobi 33:15 (ALB) »
në një ëndërr, në një vegim të natës, kur një gjumë i rëndë i zë njerëzit, kur dremitin në shtretërit e tyre.

Danieli 10:8 ALB Bible Verse Image
Danieli 10:8 (ALB) »
Kështu mbeta vetëm të vërej këtë vegim të madh. Nuk më mbeti kurrfarë force; çehrja e bukur ndryshoi në të zbehtë dhe forcat e mia u ligështuan.

1 Samuelit 26:12 ALB Bible Verse Image
1 Samuelit 26:12 (ALB) »
Kështu Davidi mori shtizën dhe kanën e ujit që ishte pranë kokës së Saulit dhe iku. Asnjeri nuk pa gjë, asnjeri nuk vuri re, asnjeri nuk u zgjua; të gjithë flinin, sepse një gjumë i thellë i dërguar nga Zoti i kishte zënë.

Jobi 4:13 ALB Bible Verse Image
Jobi 4:13 (ALB) »
Midis mendimeve të vizioneve të natës, kur një gjumë i rëndë bie mbi njerëzit,

Psalmet 4:3 ALB Bible Verse Image
Psalmet 4:3 (ALB) »
Por dijeni se Zoti ka zgjedhur një që është i shenjtë; Zoti do të më plotësojë dëshirën kur do t’i thërras atij.

Veprat e Apostujve 20:9 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 20:9 (ALB) »
Një djalosh me emër Eutik, që ishte ulur në parvazin e dritares, e zuri një gjumë i rëndë; dhe, ndërsa Pali e çoi fjalën gjatë, e zuri gjumi, ra nga kati i tretë poshtë dhe e ngritën të vdekur.

Veprat e Apostujve 9:8 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 9:8 (ALB) »
Pastaj Sauli u çua nga toka, por, kur i çeli sytë, nuk shihte asnjeri; atëherë e morën për dore dhe e çuan në Damask.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 15:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 15:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 15:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 15:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 15:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 15:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 15:12 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 15:12 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 15:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 15:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 15:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 15:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 15:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 15:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 15:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 15:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 15:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 15:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 15:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 15:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 15:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »