Zanafilla 15:3 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 15:3 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 15:3 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj Abrami shtoi këto fjalë:

Zanafilla 15:3 ALB

Pastaj Abrami shtoi këto fjalë: "Ti nuk më ke dhënë asnjë pasardhës; dhe ja, një i lindur në shtëpinë time do të jetë trashëgimtari im".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 15:3 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 15:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 15:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 14:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 14:14 (ALB) »
Kur Abrami mësoi se vëllai i tij ishte zënë rob, ai armatosi njerëzit e stërvitur, shërbyes të lindur në shtëpinë e tij, gjithsej treqind e tetëmbëdhjetë veta dhe i ndoqi mbretërit deri në Dan.

Fjalët e urta 29:21 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 29:21 (ALB) »
Në se dikush rrit me përkujdesje qysh në fëmijëri shërbëtorin e vet, në fund ai do të dojë të bëhet trashëgimtar i tij.

Predikuesi 2:7 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 2:7 (ALB) »
Bleva shërbëtorë dhe shërbëtore dhe u bëra me shërbëtorë që lindën në shtëpi; pata pasuri të mëdha në kope me bagëti të trashë dhe të imët më tepër se ata që kishin qenë para meje në Jeruzalem.

Jeremia 12:1 ALB Bible Verse Image
Jeremia 12:1 (ALB) »
Ti je i drejtë, o Zot, si mund të diskutoj me ty? Megjithatë do të flas me ty lidhur me gjykimet e tua. Pse udha e të pabesëve shkon mbarë? Pse jetojnë të qetë ata që veprojnë me pabesi?

Zanafilla 13:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:16 (ALB) »
Dhe do t’i bëj pasardhësit e tu si pluhurin e tokës; prandaj në se dikush mund të llogarisë pluhurin e tokës, do të mund të llogarisë edhe pasardhësit e tu.

Zanafilla 12:2 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 12:2 (ALB) »
Unë prej teje do të bëj një komb të madh, do të të bekoj dhe do ta bëj të madh emrin tënd, dhe ti do të jesh një bekim.

Fjalët e urta 13:12 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 13:12 (ALB) »
Pritja e zgjatur e ligështon zemrën, por dëshira e plotësuar është një dru i jetës.

Fjalët e urta 30:23 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 30:23 (ALB) »
një grua të urryer që gjen burrë dhe një shërbëtore që i zë vendin zonjës.

Hebrenjve 10:35 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 10:35 (ALB) »
Mos e hidhni tej guximin tuaj, që do të ketë një shpërblim të madh.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 15:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 15:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 15:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 15:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 15:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 15:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 15:3 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 15:3 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 15:3 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 15:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 15:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 15:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 15:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 15:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 15:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 15:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 15:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 15:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 15:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 15:3 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 15:3 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 15:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »