Zanafilla 18:9 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 18:9 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 18:9 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj ata i thanë atij:

Zanafilla 18:9 ALB

Pastaj ata i thanë atij: "Ku është Sara, gruaja jote?". Abrahami u përgjegj: "Éshtë atje në çadër".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 18:9 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 18:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 18:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 24:67 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:67 (ALB) »
Dhe Isaku e futi Rebekën në çadrën e Sarës, nënës së tij, dhe e mori me vete; ajo u bë gruaja e tij dhe ai e dashuroi. Kështu Isaku u ngushëllua mbas vdekjes së nënës së tij.

Zanafilla 4:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:9 (ALB) »
Atëherë Zoti i tha Kainit: "Ku është vëllait yt Abeli?". Ai u përgjegj: Nuk e di; mos jam unë rojtari i vëllait tim??".

Zanafilla 31:33 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:33 (ALB) »
Kështu Labano hyri në çadrën e Jakobit, në çadrën e Leas dhe në çadrën e dy shërbyeseve, por nuk gjeti asgjë. Doli pastaj nga çadra e Leas dhe hyri në çadrën e Rakelës.

Titi 2:5 ALB Bible Verse Image
Titi 2:5 (ALB) »
të jenë fjalëpakë, të dlira, t’i kushtohen punëve të shtëpisë, të mira, të bindura ndaj burrave të tyre, që fjala e Perëndisë të mos blasfemohet.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 18:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 18:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 18:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 18:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 18:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 18:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 18:9 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 18:9 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 18:9 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 18:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 18:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 18:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 18:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 18:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 18:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 18:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 18:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 18:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 18:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 18:9 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 18:9 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 18:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »