Zanafilla 19:13 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 19:13 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 19:13 ALB Mobile Phone Wallpaper - sepse ne po bëhemi gati ta shkatërrojmë këtë - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 19:13 ALB

sepse ne po bëhemi gati ta shkatërrojmë këtë vend, sepse britma e banorëve të tij është e madhe përpara Zotit dhe Zoti na dërgoi për ta shkatërruar".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 19:13 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 19:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 19:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 18:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:20 (ALB) »
Dhe Zoti tha: "Me qenë se britma që ngrihet nga Sodoma dhe Gomora është e madhe dhe me qenë se mëkati i tyre është shumë i rëndë,

Zanafilla 13:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:13 (ALB) »
Por njerëzit e Sodomës ishin shumë të korruptuar dhe mëkatarë ndaj Zotit.

Juda 1:7 ALB Bible Verse Image
Juda 1:7 (ALB) »
posi Sodoma dhe Gomora edhe qytetet përreth, që u dhanë pas kurvërimit dhe u dhanë pas çoroditjesh seksuale, janë vënë përpara si shembull, duke pësuar ndëshkimin e një zjarri të përjetshëm;

Jakobit 5:4 ALB Bible Verse Image
Jakobit 5:4 (ALB) »
Ja, paga që u keni ngrënë puntorëve që ju korrën arat, po këlthet; dhe klithmat e atyre që korrën, arritën në vesh të Zotit të ushtrive.

Romakëve 3:8 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:8 (ALB) »
E përse të mos themi si disa që, duke shpifur, pohojnë se ne themi: “Të bëjmë të keqen që të vijë e mira”? Dënimi i këtyre është i drejtë.

Veprat e Apostujve 12:23 ALB Bible Verse Image
Veprat e Apostujve 12:23 (ALB) »
Në atë çast një engjëll i Zotit e goditi, sepse nuk i kishte dhënë lavdi Perëndisë; dhe, i brejtur nga krimbat, vdiq.

Mateu 13:49 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:49 (ALB) »
Kështu do të ndodhë në mbarimin e botës; do të vijnë engjëjt dhe do t’i ndajnë të mbrapshtit nga të drejtët;

Mateu 13:41 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:41 (ALB) »
Biri i njeriut do të dërgojë engjëjt e vet dhe ata do të mbledhin nga mbretëria e tij gjithë skandalet dhe ata që bëjnë paudhësi,

Ezekieli 9:5 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 9:5 (ALB) »
Dhe të tjerëve u tha, në mënyrë që unë ta dëgjoja: "Kaloni nëpër qytet pas tij dhe goditni; syrit tuaj të mos i vijë keq dhe mos kini mëshirë aspak.

Isaia 37:36 ALB Bible Verse Image
Isaia 37:36 (ALB) »
Pastaj engjëlli i Zotit doli dhe goditi në kampin e Asirëve njëqind e tetëdhjetë e pesë mijë njerëz; dhe kur njerëzit u çuan në mëngjes, ja, të gjithë ishin kufoma.

Isaia 3:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 3:11 (ALB) »
Mjerë i pabesi! Do t’i bjerë mbi kokë fatkeqësia, sepse do t’i jepet ajo që duart e tij kanë përgatitur.

Isaia 36:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 36:10 (ALB) »
Dhe tani a kam ardhur vallë kundër këtij vendi pa vullnetin e Zotit për ta shkatërruar? Zoti më ka thënë: "Dil kundër këtij vendi dhe shkatërroje"".

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 19:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 19:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 19:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 19:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 19:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 19:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 19:13 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 19:13 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 19:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 19:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 19:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 19:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 19:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 19:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 19:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 19:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 19:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 19:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 19:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 19:13 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 19:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »