Zanafilla 19:4 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 19:4 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 19:4 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por para se të shkonin në shtrat, njerëzit e - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 19:4 ALB

Por para se të shkonin në shtrat, njerëzit e qytetit, njerëzit e Sodomës, rrethuan shtëpinë; ishin të rinj e pleq, tërë popullsia e mbledhur nga çdo anë;

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 19:4 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 19:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 19:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 13:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:13 (ALB) »
Por njerëzit e Sodomës ishin shumë të korruptuar dhe mëkatarë ndaj Zotit.

Zanafilla 18:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:20 (ALB) »
Dhe Zoti tha: "Me qenë se britma që ngrihet nga Sodoma dhe Gomora është e madhe dhe me qenë se mëkati i tyre është shumë i rëndë,

Eksodi 23:2 ALB Bible Verse Image
Eksodi 23:2 (ALB) »
Nuk do të shkosh pas shumicës për të bërë të keqen; dhe nuk do të dëshmosh në një çështje gjyqësore duke u radhitur nga ana e shumicës për të prishur drejtësinë.

Fjalët e urta 4:16 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 4:16 (ALB) »
Sepse ata nuk mund të flenë, po të mos kenë bërë të keqen; gjumi i tyre zhduket po të jetë se nuk kanë rrëzuar dikë;

Mateu 27:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 27:20 (ALB) »
Por krerët e priftërinjve dhe pleqtë ia mbushën mendjan turmës që të kërkonte Barabën, dhe Jezusi të vritej.

Mikea 7:3 ALB Bible Verse Image
Mikea 7:3 (ALB) »
Të dy duart e tyre janë të shtrira për të bërë të keq me zotësi; princi pretendon, gjyqtari kërkon shpërblime, i madhi shfaq lakminë e tij; kështu bashkarisht e prishin drejtësinë.

Jeremia 5:31 ALB Bible Verse Image
Jeremia 5:31 (ALB) »
profetët profetizojnë në mënyrë të rreme, priftërinjtë qeverisin duke u mbështetur në forcën e autoritetit të vet dhe popullit tim i pëlqen që gjendja është e tillë. Por çfarë do të bëni kur të vijë fundi?".

Jeremia 5:1 ALB Bible Verse Image
Jeremia 5:1 (ALB) »
Shkoni rreth e rrotull nëpër rrugët e Jeruzalemit; shikoni dhe binduni, dhe kërkoni në sheshet e tij në rast se gjeni një njeri, një njeri të vetëm që zbaton drejtësinë, që kërkon të vërtetën, dhe unë do ta fal.

Fjalët e urta 6:18 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 6:18 (ALB) »
zemra që kurdis plane të këqija, këmbët që turren shpejt drejt së keqes,

Eksodi 16:2 ALB Bible Verse Image
Eksodi 16:2 (ALB) »
Dhe tërë asambleja e bijve të Izraelit murmuriti kundër Moisiut dhe Aaronit në shkretëtirë.

Romakëve 3:15 ALB Bible Verse Image
Romakëve 3:15 (ALB) »
këmbët e tyre janë të shpejta për të derdhur gjak;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 19:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 19:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 19:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 19:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 19:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 19:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 19:4 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 19:4 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 19:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 19:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 19:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 19:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 19:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 19:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 19:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 19:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 19:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 19:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 19:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 19:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 19:4 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 19:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »