Zanafilla 50:24 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 50:24 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 50:24 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj Jozefi u tha vëllezërve të tij:

Zanafilla 50:24 ALB

Pastaj Jozefi u tha vëllezërve të tij: "Unë po vdes; por Perëndia do t’ju vizitojë me siguri dhe do t’ju çojë me siguri nga ky vend në vendin që i premtoi me betim Abrahamit, Isakut dhe Jakobit".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 50:24 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 50:24 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 50:24 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 3:16 ALB Bible Verse Image
Eksodi 3:16 (ALB) »
Shko dhe mblidh pleqtë e Izraelit dhe u thuaj atyre: "Zoti, Perëndia i etërve tuaj, Perëndia i Abrahamit, i Isakut dhe i Jakobit m’u shfaq, duke thënë: Unë patjetër ju kam vizituar dhe kam parë atë që ju bëjnë në Egjipt;

Zanafilla 26:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 26:3 (ALB) »
Qëndro në këtë vend dhe unë do të jem me ty dhe do të të bekoj, sepse kam për të të dhënë ty dhe pasardhësve të tu tërë këto vende dhe do ta mbaj betimin që i kam bërë Abrahamit, babait tënd,

Zanafilla 35:12 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:12 (ALB) »
dhe do të të jap ty dhe pasardhësve të tu pas teje vendin që i dhashë Abrahamit dhe Isakut".

Zanafilla 28:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 28:13 (ALB) »
Dhe ja, Zoti ndodhej në majë të saj dhe i tha: "Unë jam Zoti, Perëndia i Abrahamit, babait tënd, dhe Perëndia i Isakut; tokën mbi të cilën je shtrirë do të ta jap ty dhe pasardhësve të tu;

Zanafilla 46:4 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 46:4 (ALB) »
Unë do të zbres bashkë me ty në Egjipt dhe do të bëj që sigurisht të kthehesh, dhe Jozefi do të t’i mbyllë sytë".

Zanafilla 48:21 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 48:21 (ALB) »
Pastaj Izraeli i tha Jozefit: "Ja, unë kam për të vdekur pas pak, por Perëndia do të jetë me ju dhe do t’ju çojë përsëri në vendin e etërve tuaj.

Zanafilla 15:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:18 (ALB) »
Po atë ditë Zoti bëri një besëlidhje me Abramin duke i thënë: "Unë u jap pasardhësve të tu këtë vend, nga përroi i Egjiptit deri në lumin e madh, lumin e Eufratit:

Zanafilla 13:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:15 (ALB) »
Tërë vendin që sheh, unë do të ta jap ty dhe pasardhësve të tu, për gjithnjë.

Zanafilla 15:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:7 (ALB) »
Pastaj Zoti i tha: "Unë jam Zoti që të nxori nga Uri i Kaldeasve, për të ta lënë si trashëgimi këtë vend".

Zanafilla 13:17 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 13:17 (ALB) »
Çohu në këmbë, bjeri rreth e qark vendit, sepse unë do të ta jap ty".

Zanafilla 15:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 15:14 (ALB) »
Por unë do të gjykoj kombin shërbyesit e të cilit do të kenë qënë; pas kësaj, ata do të dalin me pasuri të mëdha.

Hebrenjve 11:22 ALB Bible Verse Image
Hebrenjve 11:22 (ALB) »
Me anë të besimit Jozefi, duke vdekur, përmendi eksodin e bijve të Izraelit dhe dha porosi për eshtrat e tij.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 50:24 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 50:24 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 50:24 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 50:24 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 50:24 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 50:24 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 50:24 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 50:24 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 50:24 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 50:24 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 50:24 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 50:24 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 50:24 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 50:24 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 50:24 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 50:24 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 50:24 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 50:24 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 50:24 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 50:24 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 50:24 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »