Zanafilla 22:13 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 22:13 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 22:13 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Abrahami ngriti sytë dhe shikoi; dhe - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 22:13 ALB

Atëherë Abrahami ngriti sytë dhe shikoi; dhe ja prapa tij një dash i zënë për brirësh në një kaçube. Kështu Abrahami shkoi, mori dashin e tij dhe e ofroi si sakrificë në vend të të birit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 22:13 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 22:13 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 22:13 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

1 Korintasve 10:13 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 10:13 (ALB) »
Asnjë tundim nuk ju ka gjetur juve, përveç se tundimi njerëzor; por Perëndia është besnik dhe nuk do të lejojë që t’ju tundojnë përtej fuqive tuaja, por me tundimin do t’ju japë dhe rrugë dalje, që ju të mund ta përballoni.

2 Korintasve 1:9 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 1:9 (ALB) »
Për më tepër ne e kishim në veten tonë vendimin e vdekjes, që të mos besonim në veten tonë, por në Perëndinë që ringjall të vdekurit,

Zanafilla 22:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 22:8 (ALB) »
Abrahami u përgjegj: "Djali im, Perëndia do ta sigurojë vetë qengjin për sakrificën". Dhe vazhduan rrugën të dy bashkë.

Psalmet 40:6 ALB Bible Verse Image
Psalmet 40:6 (ALB) »
Ti nuk kënaqesh as me flijime as me oferta; më ke shpuar veshët. Ti nuk ke kërkuar as olokauste as flijime për mëkatin.

Psalmet 89:19 ALB Bible Verse Image
Psalmet 89:19 (ALB) »
Ti i fole atëherë në vegim të dashurit tënd dhe the: "Ndihmova një të fuqishëm, përlëvdova një të zgjedhur nga populli.

Isaia 30:21 ALB Bible Verse Image
Isaia 30:21 (ALB) »
Kur do të shkoni djathtas ose kur do të shkoni majtas, veshët e tu do të dëgjojnë prapa teje një fjalë që do të thotë: "Kjo është rruga, ecni në të!".

1 Korintasve 5:7 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 5:7 (ALB) »
Hiqni, pra, majanë e vjetër, që të jeni një brumë i ri, siç jeni pa maja; sepse pashka jonë, që është Krishti, u flijua për ne.

1 Pjetrit 1:19 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:19 (ALB) »
por nga gjaku i çmuar i Krishtit, si të Qengjit të patëmetë dhe të panjollë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 22:13 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 22:13 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 22:13 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 22:13 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 22:13 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 22:13 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 22:13 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 22:13 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 22:13 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 22:13 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 22:13 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 22:13 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 22:13 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 22:13 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 22:13 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 22:13 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 22:13 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 22:13 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 22:13 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 22:13 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 22:13 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »