Zanafilla 22:8 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 22:8 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 22:8 ALB Mobile Phone Wallpaper - Abrahami u përgjegj:

Zanafilla 22:8 ALB

Abrahami u përgjegj: "Djali im, Perëndia do ta sigurojë vetë qengjin për sakrificën". Dhe vazhduan rrugën të dy bashkë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 22:8 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 22:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 22:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 1:36 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:36 (ALB) »
Dhe, duke i ngulur sytë mbi Jezusin që po kalonte, tha: “Ja Qengji i Perëndisë!.”

Gjoni 1:29 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:29 (ALB) »
Të nesërmen, Gjoni e pa Jezusin që po vinte drejt tij dhe tha: “Ja, Qengji i Perëndisë, që heq mëkatin e botës!

Zbulesa 5:12 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:12 (ALB) »
që thoshnin me zë të madh: “I denjë është Qengji që u ther, të marrë fuqinë, dhe pasurinë, dhe diturinë, dhe forcën, dhe nderin, dhe lavdinë, dhe bekimin.”

Zanafilla 18:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 18:14 (ALB) »
A ka vallë diçka që është shumë e vështirë për Zotin? Në kohën e caktuar, brenda një viti, do të kthehem te ti, dhe Sara do të ketë një bir".

Zbulesa 7:14 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:14 (ALB) »
Dhe unë i thashë: “Imzot, ti e di.” Atëherë ai më tha: “Këta janë ata që kanë ardhur nga shtrëngimi i madh, dhe i kanë larë rrobat e tyre dhe i kanë zbardhur në gjakun e Qengjit.

Zbulesa 13:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 13:8 (ALB) »
Dhe do ta adhurojnë të gjithë banorët e dheut, emrat e të cilëve nuk janë shkruar në librin e jetës së Qengjit, që ishte vrarë që nga krijimi i botës.

Mateu 19:26 ALB Bible Verse Image
Mateu 19:26 (ALB) »
Dhe Jezusi duke përqëndruar shikimin mbi ata tha: “Për njerëzit kjo është e pamundur, por për Perëndinë çdo gjë është e mundur.”

2 Kronikave 25:9 ALB Bible Verse Image
2 Kronikave 25:9 (ALB) »
Amatsiahu i tha atëherë njeriut të Perëndisë: "Por çdo t’i bëj njëqind talentat që ia dhashë ushtrisë së Izraelit?". Njeriu i Perëndisë u përgjigj: Zoti mund të të japë më tepër se aqq".

1 Pjetrit 1:19 ALB Bible Verse Image
1 Pjetrit 1:19 (ALB) »
por nga gjaku i çmuar i Krishtit, si të Qengjit të patëmetë dhe të panjollë,

Zbulesa 5:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:6 (ALB) »
Dhe pashë, në mes të fronit dhe të katër gjenieve të gjalla dhe në mes të pleqve, një Qengj si i therur, i cili kishte shtatë brirë dhe shtatë sy, që janë të shtatë Frymërat e Perëndisë, të dërguar në gjithë dheun.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 22:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 22:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 22:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 22:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 22:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 22:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 22:8 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 22:8 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 22:8 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 22:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 22:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 22:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 22:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 22:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 22:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 22:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 22:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 22:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 22:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 22:8 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 22:8 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 22:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »