Zanafilla 26:19 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 26:19 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 26:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj shërbëtorët e Isakut gërmuan në - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 26:19 ALB

Pastaj shërbëtorët e Isakut gërmuan në luginë dhe gjetën aty një pus me ujë të freskët.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 26:19 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 26:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 26:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Gjoni 7:38 ALB Bible Verse Image
Gjoni 7:38 (ALB) »
Ai që beson në mua, siç ka thënë Shkrimi, nga brendësia e tij do të burojnë lumenj uji të gjallë.”

Gjoni 4:10 ALB Bible Verse Image
Gjoni 4:10 (ALB) »
Jezusi u përgjigj dhe i tha: “Po ta njihje ti dhuratën e Perëndisë dhe kush është ai që të thotë: "Më jep të pi!," ti vetë do të kërkoje nga ai dhe ai do të të jepte ujë të gjallë.”

Kantiku i Kantikëve 4:15 ALB Bible Verse Image
Kantiku i Kantikëve 4:15 (ALB) »
Ti je një burim lulishtesh, një pus ujërash të freskëta, rrëkesh që dalin nga Libani.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 26:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 26:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 26:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 26:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 26:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 26:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 26:19 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 26:19 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 26:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 26:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 26:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 26:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 26:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 26:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 26:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 26:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 26:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 26:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 26:19 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 26:19 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 26:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »