Zanafilla 29:8 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 29:8 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 29:8 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por ata u përgjigjën:

Zanafilla 29:8 ALB

Por ata u përgjigjën: "Nuk mundemi deri sa të gjitha kopetë të mblidhen, e të kemi hequr rrasën nga gryka e pusit; atëherë do t’u japim ujë deleve".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 29:8 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 29:8 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 29:8 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 43:32 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 43:32 (ALB) »
Dreka u shtrua veçmas për të, veçmas për ata dhe për Egjiptasit që hanin veçmas nga ai, sepse Egjiptasit nuk mund të hanin bashkë me Hebrejtë; kjo do të ishte një gjë e neveritshme për Egjiptasit.

Zanafilla 29:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 29:3 (ALB) »
Aty mblidheshin zakonisht tërë kopetë; atëherë çobanët e hiqnin rrasën nga gryka e pusit dhe u jepnin ujë dhenve; pastaj e vinin përsëri rrasën në vendin e saj, në grykën e pusit.

Zanafilla 34:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 34:14 (ALB) »
dhe u thanë atyre: "Nuk mund ta bëjmë këtë gjë, domethënë ta japim motrën tonë një njeriu të parrethprerë, sepse kjo do të ishte një turp për ne.

Marku 16:3 ALB Bible Verse Image
Marku 16:3 (ALB) »
Dhe thonin në mes tyre: “Kush do të na rrokullisë gurin nga hyrja e varrit?.”

Luka 24:2 ALB Bible Verse Image
Luka 24:2 (ALB) »
Dhe gjetën që guri ishte rrokullisur nga varri.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 29:8 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 29:8 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 29:8 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 29:8 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 29:8 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 29:8 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 29:8 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 29:8 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 29:8 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 29:8 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 29:8 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 29:8 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 29:8 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 29:8 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 29:8 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 29:8 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 29:8 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 29:8 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 29:8 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 29:8 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 29:8 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 29:8 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »