Zanafilla 29:33 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 29:33 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 29:33 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pastaj u ngjiz përsëri dhe lindi një djalë - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 29:33 ALB

Pastaj u ngjiz përsëri dhe lindi një djalë dhe ajo tha: "Zoti e pa se nuk kisha dashuri, prandaj më dha edhe këtë bir". Dhe e quajti Simeon.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 29:33 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 29:33 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 29:33 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 34:25 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 34:25 (ALB) »
Por ndodhi që ditën e tretë, ndërsa ata vuanin, dy nga bijtë e Jakobit, Simeoni dhe Levi, vëllezër të Dinës, morën secili shpatën e vet, u vërsulën mbi qytetin që rrinte në siguri dhe vranë tërë meshkujt.

Zanafilla 30:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:20 (ALB) »
Atëherë Lea tha: "Perëndia më ka dhënë një dhunti të mirë; këtë radhë burri im do të banojë me mua, sepse i kam lindur gjashtë bij". Dhe i vuri emrin Zabulon.

Zanafilla 34:30 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 34:30 (ALB) »
Atëherë Jakobi i tha Simeonit dhe Levit: "Ju më keni futur në telashe duke më bërë të urryer nga banorët e vendit, Kanaanët dhe Perezejtë. Me qenë se ne jemi pakicë, ata do të grumbullohen kundër meje dhe do të më sulmojnë, dhe unë ashtu si shtëpia ime do të shfarosemi".

Zanafilla 35:23 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:23 (ALB) »
Bijtë e Jakobit ishin dymbëdhjetë. Bijtë e Leas ishin: Rubeni, i parëlinduri i Jakobit, Simeoni, Levi, Juda, Isakari dhe Zabuloni.

Zanafilla 30:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:18 (ALB) »
Dhe ajo tha: "Perëndia më dha shpërblimin që më takonte, sepse i dhashë shërbyesen time burrit tim". Dhe e quajti Isakar.

Zanafilla 49:5 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 49:5 (ALB) »
Simeoni dhe Levi janë vëllezër: shpatat e tyre janë vegla dhune.

Zanafilla 30:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:8 (ALB) »
Atëherë Rakela tha: "Kam luftuar shumë me motrën time dhe kam dalë fitimtare". Prandaj e quajti djalin Neftali.

Zanafilla 30:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:6 (ALB) »
Atëherë Rakela tha: "Perëndia më dha të drejtë; ai dëgjoi gjithashtu zërin tim dhe më dha një bir". Prandaj i vuri emrin Dan.

Zanafilla 42:24 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:24 (ALB) »
Atëherë ai u largua nga ata dhe qau. Pastaj u kthye pranë tyre dhe u foli; mori Simeonin dhe vuri ta lidhnin me zinxhir para syve të tyre.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 29:33 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 29:33 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 29:33 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 29:33 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 29:33 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 29:33 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 29:33 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 29:33 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 29:33 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 29:33 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 29:33 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 29:33 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 29:33 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 29:33 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 29:33 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 29:33 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 29:33 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 29:33 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 29:33 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 29:33 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 29:33 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »