Zanafilla 31:27 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 31:27 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 31:27 ALB Mobile Phone Wallpaper - Pse ike dhe u largove nga unë fshehurazi, pa më - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 31:27 ALB

Pse ike dhe u largove nga unë fshehurazi, pa më lajmëruar aspak? Unë do të kisha përcjellë me gëzim dhe me këngë, me lodërz dhe qeste.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 31:27 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 31:27 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 31:27 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Eksodi 15:20 ALB Bible Verse Image
Eksodi 15:20 (ALB) »
Atëherë profetesha Miriam, motra e Aaronit, mori në dorë dajren, dhe të gjitha gratë e ndoqën nga pas me dajre dhe me valle.

Zanafilla 31:31 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:31 (ALB) »
Atëherë Jakobi iu përgjegj Labanos: "Unë kisha frikë, sepse mendoja që ti mund të më merrje me forcë bijat e tua.

Zanafilla 24:59 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 24:59 (ALB) »
Kështu e lanë Rebekën, motrën e tyre, të shkojë dhe tajën e saj të shkojë me shërbëtorin dhe njerëzit e Abrahamit.

Zanafilla 31:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:3 (ALB) »
Pastaj Zoti i tha Jakobit: "Kthehu në vendin e etërve të tu dhe te fisi yt, dhe unë do të jem me ty".

Zanafilla 31:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:20 (ALB) »
Dhe Jakobi u largua fshehurazi nga Labano, Arameu, pa i thënë se kishte ndërmend të ikte.

Zanafilla 4:21 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:21 (ALB) »
Por emri i të vëllait ishte Jubal, që ishte babai i gjithë atyre që i binin qestes dhe flautit.

Gjyqtarët 6:27 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 6:27 (ALB) »
Atëherë Gedeoni mori dhjetë burra në mes të shërbëtorëve të tij dhe veproi ashtu siç i kishte thënë Zoti; por me qenë se kishte frikë nga shtëpia e atit të tij dhe nga njerëzit e qytetit, në vend që ta bënte këtë punë ditën, e bëri natën.

Jobi 21:11 ALB Bible Verse Image
Jobi 21:11 (ALB) »
Dërgojnë jashtë si një kope të vegjlit e tyre dhe bijtë e tyre hedhin valle.

Fjalët e urta 26:23 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 26:23 (ALB) »
Buzët e zjarrta dhe zemra e keqe janë si zgjyra të argjendit të vendosura mbi një enë balte.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 31:27 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 31:27 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 31:27 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 31:27 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 31:27 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 31:27 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 31:27 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 31:27 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 31:27 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 31:27 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 31:27 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 31:27 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 31:27 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 31:27 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 31:27 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 31:27 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 31:27 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 31:27 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 31:27 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 31:27 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 31:27 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »