Zanafilla 31:41 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 31:41 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 31:41 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kam qënë njëzet vjet në shtëpinë tënde; - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 31:41 ALB

Kam qënë njëzet vjet në shtëpinë tënde; të kam shërbyer katërmbëdhjetë vjet për dy bijat e tua dhe gjashtë vjet për kopenë tënde. Ti e ke ndryshuar dhjetë herë pagesën time.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 31:41 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 31:41 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 31:41 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 31:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:7 (ALB) »
ndërsa ati juaj më ka mashtruar dhe ka ndryshuar pagesën time dhjetë herë, por Perëndia nuk e lejoi të më bëjë të keq.

Zanafilla 31:38 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 31:38 (ALB) »
Kam qenë njëzet vjet me ty; delet dhe dhitë e tua nuk kanë dështuar dhe unë nuk kam ngrënë deshtë e kopesë sate.

Zanafilla 30:33 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:33 (ALB) »
Kështu tani e tutje ndershmëria ime do të përgjigjet para teje për personin tim, kur do të vish të kontrollosh pagesën time; çdo bagëti që nuk është laramane a me pika midis dhive dhe çdo qengj jo i zi do të konsiderohet i vjedhur po të gjindet pranë meje".

Zanafilla 29:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 29:18 (ALB) »
Prandaj Jakobi e donte Rakelën dhe i tha Labanos: "Unë do të të shërbej shtatë vjet për Rakelën, bijën tënde më të vogël".

1 Korintasve 15:10 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:10 (ALB) »
Por me hirin e Perëndisë jam ai që jam; dhe hiri i tij ndaj meje nuk qe i kotë, madje jam munduar më shumë se gjithë të tjerët, jo unë, por hiri i Perëndisë që është me mua.

2 Korintasve 11:26 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 11:26 (ALB) »
Në udhëtime të shpeshta në rreziqe lumenjsh, në rreziqe kusarësh, në rrezik nga ana e bashkëtdhetarëve, rreziqe nga ana johebrenjve, rreziqe në qytet, rreziqe në shkretëtirë, rreziqe në det, rreziqe midis vëllezërve të rremë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 31:41 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 31:41 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 31:41 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 31:41 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 31:41 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 31:41 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 31:41 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 31:41 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 31:41 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 31:41 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 31:41 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 31:41 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 31:41 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 31:41 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 31:41 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 31:41 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 31:41 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 31:41 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 31:41 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 31:41 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 31:41 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »