Zanafilla 37:7 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 37:7 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 37:7 ALB Mobile Phone Wallpaper - Ne ishim duke lidhur duaj në mes të arës, kur - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 37:7 ALB

Ne ishim duke lidhur duaj në mes të arës, kur papritmas duajt e mi u drejtuan dhe qëndruan drejt, kurse duajt tuaja u mblodhën dhe u përkulën përpara duajve të mi".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 37:7 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 37:7 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 37:7 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 43:26 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 43:26 (ALB) »
Kur Jozefi arriti në shtëpi, ata i paraqitën dhuratën që kishin sjellë me vete në shtëpi, dhe u përkulën para tij deri në tokë.

Zanafilla 42:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:6 (ALB) »
Jozefi ishte qeveritari i vendit; ai u shiste grurë tërë njerëzve të vendit; dhe vëllezërit e Jozefit erdhën dhe u përulën para tij me fytyrën për tokë.

Zanafilla 44:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 44:14 (ALB) »
Juda dhe vëllezërit e tij arritën në shtëpinë e Jozefit, që gjendej akoma aty, dhe u shtrinë për tokë para tij.

Zanafilla 42:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:9 (ALB) »
Atëherë Jozefit iu kujtuan ëndrrat që kishte parë rreth tyre dhe tha: Ju jeni spiunë! Keni ardhur këtu për të parë pikat e pambrojtura tëë vendit!".

Zanafilla 44:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 44:19 (ALB) »
Zotëria im i pyeti shërbëtorët e tij duke thënë: "A keni ju baba apo vëlla?".

Filipianëve 2:10 ALB Bible Verse Image
Filipianëve 2:10 (ALB) »
që në emër të Jezusit të përkulet çdo gju i krijesave (ose gjërave) qiellore, tokësore dhe nëntokësore,

Kolosianëve 1:18 ALB Bible Verse Image
Kolosianëve 1:18 (ALB) »
Ai vetë është kreu i trupit, pra i kishës; ai është fillimi, i parëlinduri nga të vdekurit, përderisa të ketë parësinë në çdo gjë,

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 37:7 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 37:7 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 37:7 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 37:7 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 37:7 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 37:7 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 37:7 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 37:7 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 37:7 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 37:7 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 37:7 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 37:7 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 37:7 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 37:7 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 37:7 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 37:7 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 37:7 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 37:7 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 37:7 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 37:7 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 37:7 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 37:7 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »