Zanafilla 4:14 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 4:14 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 4:14 ALB Mobile Phone Wallpaper - Ja, ti po më dëbon sot nga faqja e këtij dheu - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 4:14 ALB

Ja, ti po më dëbon sot nga faqja e këtij dheu dhe do të fshihem nga fytyra jote; dhe do të bëhem endacak dhe ikanak nëpër botë dhe do të ndodhë që të më vrasë kushdo që do të më gjejë".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 4:14 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 4:14 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 4:14 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 35:19 ALB Bible Verse Image
Numrat 35:19 (ALB) »
Do të jetë vetë hakmarrësi i gjakut ai që do ta vrasë vrasësin; kur do ta takojë, do ta vrasë.

Jobi 15:20 ALB Bible Verse Image
Jobi 15:20 (ALB) »
I keqi heq dhembje tërë jetën e tij dhe vitet e caktuara për tiranin janë të numëruara.

Psalmet 143:7 ALB Bible Verse Image
Psalmet 143:7 (ALB) »
Nxito të më përgjigjesh, o Zot, fryma ime po dobësohet; mos më fshih fytyrën tënde, që të mos bëhem i ngjashëm me ata që zbresin në gropë.

Fjalët e urta 28:1 ALB Bible Verse Image
Fjalët e urta 28:1 (ALB) »
I pabesi ikën me vrap edhe në se askush nuk e ndjek, por i drejti është i sigurt si një luan.

Ligji i Përtërirë 28:65 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 28:65 (ALB) »
Dhe midis atyre kombeve nuk do të gjesh prehje dhe vend ku të pushojnë tabanët e këmbëve të tua; aty Zoti do të të japë një zemër të drithëruar, sy përgjërues dhe ankth në shpirt.

Jeremia 52:3 ALB Bible Verse Image
Jeremia 52:3 (ALB) »
Kjo ndodhi në Jeruzalem dhe në Judë për shkak të zemërimit të Zotit, që më në fund i dëboi nga prania e tij. Pastaj Sedekia ngriti krye kundër mbretit të Babilonisë.

Zanafilla 9:5 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 9:5 (ALB) »
Unë do të kërkoj sigurisht llogari për gjakun e jetëve tuaja dhe këtë do t’ia kërkoj çdo kafshe dhe njeriu. Do t’i kërkoj llogari për jetën e njeriut dorës së çdo vëllai të njeriut.

2 Thesalonikasve 1:9 ALB Bible Verse Image
2 Thesalonikasve 1:9 (ALB) »
Ata do të ndëshkohen me shkatërrim të përjetshëm, larg nga fytyra e Zotit dhe nga lavdia e fuqisë së tij,

Numrat 35:21 ALB Bible Verse Image
Numrat 35:21 (ALB) »
ose e godet për armiqësi me dorën e vet dhe ai vdes, ai që ka goditur do të vritet; ai është vrasës; hakmarrësi i gjakut do ta vrasë vrasësin kur do ta takojë.

Numrat 35:27 ALB Bible Verse Image
Numrat 35:27 (ALB) »
dhe hakmarrësi i gjakut e gjen vrasësin jashtë kufijve të qytetit të strehimit dhe e vret, hakmarrësi i gjakut nuk do të jetë fajtor për gjakun e derdhur,

Zanafilla 4:15 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:15 (ALB) »
Dhe Zoti i tha: "Prandaj, kushdo qoftë të vrasë Kainin, do të dënohet shtatë herë". Dhe Zoti vuri një shenjë mbi Kainin, me qëllim që kushdo që ta gjente të mos e vriste.

Mateu 25:46 ALB Bible Verse Image
Mateu 25:46 (ALB) »
Dhe ata do të shkojnë në mundim të përjetshëm, dhe të drejtët në jetën e përjetshme.”

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 4:14 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 4:14 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 4:14 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 4:14 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 4:14 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 4:14 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 4:14 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 4:14 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 4:14 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 4:14 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 4:14 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 4:14 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 4:14 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 4:14 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 4:14 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 4:14 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 4:14 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 4:14 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 4:14 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 4:14 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 4:14 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 4:14 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »