Zanafilla 4:16 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 4:16 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 4:16 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Kaini u largua nga prania e Zotit dhe - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 4:16 ALB

Atëherë Kaini u largua nga prania e Zotit dhe banoi në vendin e quajtur Nod, në lindje të Edenit.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 4:16 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 4:16 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 4:16 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 23:39 ALB Bible Verse Image
Jeremia 23:39 (ALB) »
ja, unë do t’ju harroj plotësisht dhe do t’ju hedh larg fytyrës sime, ju dhe qytetin që ju kisha dhënë juve dhe etërve tuaj,

2 Mbretërve 24:20 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 24:20 (ALB) »
Kjo ndodhi në Jeruzalem dhe në Judë për shkak të zemërimit të Zotit, i cili në fund i dëboi nga prania e tij. Më vonë Sedekia ngriti krye kundër mbretit të Babilonisë.

Jeremia 52:3 ALB Bible Verse Image
Jeremia 52:3 (ALB) »
Kjo ndodhi në Jeruzalem dhe në Judë për shkak të zemërimit të Zotit, që më në fund i dëboi nga prania e tij. Pastaj Sedekia ngriti krye kundër mbretit të Babilonisë.

Zanafilla 4:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 4:14 (ALB) »
Ja, ti po më dëbon sot nga faqja e këtij dheu dhe do të fshihem nga fytyra jote; dhe do të bëhem endacak dhe ikanak nëpër botë dhe do të ndodhë që të më vrasë kushdo që do të më gjejë".

Jobi 2:7 ALB Bible Verse Image
Jobi 2:7 (ALB) »
Kështu Satanai u largua nga prania e Zotit dhe e goditi Jobin me një ulcerë të keqe nga majat e këmbëve deri në pjesën e sipërme të kokës.

2 Mbretërve 13:23 ALB Bible Verse Image
2 Mbretërve 13:23 (ALB) »
por Zoti i fali ata, i erdhi keq dhe u kthye me ta për shkak të besëlidhjes që kishte me Abrahamin, me Isakun dhe me Jakobin; dhe këtë radhë nuk deshi t’i shkatërrojë apo t’i largojë nga prania e tij.

Eksodi 20:18 ALB Bible Verse Image
Eksodi 20:18 (ALB) »
Tani tërë populli dëgjonte bubullimat, tingullin e borisë dhe shihte shkreptimat dhe malin që nxirrte tym. Para kësaj pamjeje, populli dridhej dhe qëndronte larg.

Zanafilla 3:8 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 3:8 (ALB) »
Pastaj dëgjuan zërin e Zotit Perëndi që shëtiste në kopsht në flladin e ditës; dhe burri e gruaja e tij u fshehën nga prania e Zotit Perëndi midis pemëve të kopshtit.

Gjoni 1:3 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:3 (ALB) »
Të gjitha gjërat u bënë me anë të tij (fjala), dhe pa atë nuk u bë asnjë nga ato që u bënë.

Luka 13:26 ALB Bible Verse Image
Luka 13:26 (ALB) »
Atëherë do të filloni të thoni: "Po ne hëngrëm dhe pimë me ty dhe ti mësove ndër rrugët tona".

Mateu 18:20 ALB Bible Verse Image
Mateu 18:20 (ALB) »
Sepse, kudo që dy a tre janë bashkuar në emrin tim, unë jam në mes të tyre.”

Gjoni 1:10 ALB Bible Verse Image
Gjoni 1:10 (ALB) »
Ai (fjala) ishte në botë, dhe bota u krijua me anë të tij, por bota nuk e njohu.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 4:16 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 4:16 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 4:16 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 4:16 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 4:16 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 4:16 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 4:16 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 4:16 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 4:16 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 4:16 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 4:16 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 4:16 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 4:16 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 4:16 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 4:16 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 4:16 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 4:16 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 4:16 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 4:16 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 4:16 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 4:16 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 4:16 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »