Zanafilla 42:38 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 42:38 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 42:38 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por Jakobi u përgjigj:

Zanafilla 42:38 ALB

Por Jakobi u përgjigj: "Biri im nuk ka për të zbritur me ju, sepse vëllai i tij vdiq dhe mbeti vetëm ky: po t’i ndodhte ndonjë fatkeqësi gjatë udhëtimit, do të kallnit në varr pleqërinë time të dhembshme".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 42:38 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 42:38 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 42:38 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 37:35 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:35 (ALB) »
Dhe të gjithë bijtë dhe të gjitha bijat e tij erdhën për ta ngushëlluar, por ai nuk pranoi të ngushëllohet dhe tha: "Unë do të zbres në Sheol pranë birit tim për të mbajtur zi". Kështu e qau i ati.

Zanafilla 37:33 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 37:33 (ALB) »
Dhe ai e njohu dhe tha: "Éshtë rrobja e tim biri, e ka ngrënë ndonjë kafshë e egër; me siguri Jozefin e kanë bërë copë e çikë".

Zanafilla 42:4 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:4 (ALB) »
Por Jakobi nuk e dërgoi Beniaminin, vëllanë e Jozefit, me vëllezërit e tij, sepse thoshte: "Të mos i ngjasë ndonjë fatkeqësi".

Zanafilla 42:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 42:13 (ALB) »
Atëherë ata thanë: "Ne, shërbëtorët e tu, jemi dymbëdhjetë vëllezër, bij të të njëjtit njeri nga vendi i Kanaanit. Dhe ja, pra, më i riu është sot me atin tonë, dhe njeri prej tyre nuk është më".

Zanafilla 35:16 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:16 (ALB) »
Pastaj u nisën nga Betheli; kishte edhe një copë rrugë për të arritur në Efratë, kur Rakela lindi. Ajo pati një lindje të vështirë;

Isaia 46:4 ALB Bible Verse Image
Isaia 46:4 (ALB) »
"Deri në pleqërinë tuaj unë do të mbetem po ai, unë do t’ju mbaj deri sa të thinjeni. Unë ju kam bërë dhe unë do t’ju përkrah; po, do t’ju mbaj dhe do t’ju shpëtoj".

Predikuesi 2:26 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 2:26 (ALB) »
Sepse Perëndia i jep njeriut që i pëlqen dituri, njohje dhe gëzim; por mëkatarit i ngarkon detyrën të mbledhë dhe të grumbullojë, për t’ia lënë pastaj të gjitha atij që pëlqehet nga sytë e Perëndisë. Edhe kjo është kotësi dhe përpjekje për të kapur erën.

Predikuesi 1:14 ALB Bible Verse Image
Predikuesi 1:14 (ALB) »
Unë i kam parë tërë gjërat që bëhen nën diell; dhe ja, të gjitha janë gjëra të kota dhe një kërkim për të kapur erën.

Psalmet 71:18 ALB Bible Verse Image
Psalmet 71:18 (ALB) »
Edhe tani që jam plakur dhe jam thinjur, o Perëndi, mos më braktis deri sa t’i kem treguar këtij brezi fuqinë tënde dhe mrekullitë e tua gjithë atyre që do të vijnë.

Psalmet 90:10 ALB Bible Verse Image
Psalmet 90:10 (ALB) »
Ditët e viteve tona shkojnë deri në shtatëdhjetë vjet dhe për më të fortët në tetëdhjetë, por ajo që përbën krenarinë e tyre nuk është veçse mundim dhe dëshirë për t’u dukur, sepse kalon me të shpejtë dhe ne fluturojmë tutje.

1 Mbretërve 2:6 ALB Bible Verse Image
1 Mbretërve 2:6 (ALB) »
Vepro, pra me urti dhe mos lejo që flokët e tij të bardha të zbresin në paqe në Sheol.

Zanafilla 30:22 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 30:22 (ALB) »
Perëndia u kujtua edhe për Rakelën; dhe Perëndia ia plotësoi dëshirën dhe e bëri të frytshme;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 42:38 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 42:38 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 42:38 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 42:38 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 42:38 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 42:38 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 42:38 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 42:38 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 42:38 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 42:38 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 42:38 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 42:38 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 42:38 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 42:38 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 42:38 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 42:38 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 42:38 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 42:38 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 42:38 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 42:38 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 42:38 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »