Zanafilla 48:19 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 48:19 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 48:19 ALB Mobile Phone Wallpaper - Por i ati refuzoi dhe tha:

Zanafilla 48:19 ALB

Por i ati refuzoi dhe tha: "E di, biri im, e di; edhe ai do të bëhet një popull, edhe ai do të jetë i madh; megjithatë, vëllai yt më i vogël do të bëhet më i madh se ai, dhe pasardhësit e tij do të bëhen një mori kombesh".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 48:19 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 48:19 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 48:19 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Ligji i Përtërirë 33:17 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 33:17 (ALB) »
Madhështia e tij është si ajo e demit të tij të parëlindur, brirët e tij janë si brirët e një bualli. Me to do të shpojë tërë popujt, deri në skajet e dheut. Këto janë moritë e Efraimit. Këto janë mijërat e Manasit".

Zanafilla 17:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 17:20 (ALB) »
Sa për Ismaelin, unë ta kam plotësuar dëshirën. Ja unë do ta bekoj, do ta bëj të frytshëm dhe do ta shumoj fort. Ai do të bëhet babai i dymbëdhjetë princërve, dhe unë do të bëj prej tij një komb të madh.

Numrat 1:33 ALB Bible Verse Image
Numrat 1:33 (ALB) »
ata që u regjistruan nga fisi i Efraimit ishin dyzet mijë e pesëqind.

Zbulesa 7:8 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:8 (ALB) »
nga fisi i Zabulonit, dymbëdhjetë mijë të vulosur; nga fisi i Jozefit, dymbëdhjetë mijë të vulosur; nga fisi i Beniaminit, dymbëdhjetë mijë të vulosur.

Ezekieli 27:10 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 27:10 (ALB) »
Ata të Persisë, të Ludit dhe të Putit ishin në ushtrinë tënde, si luftëtarë; ata varnin te ti mburojën dhe përkrenaren dhe të jepnin shkëlqim.

Isaia 7:17 ALB Bible Verse Image
Isaia 7:17 (ALB) »
Zoti do të sjellë mbretin e Asirisë mbi ty, mbi popullin tënd dhe mbi shtëpinë e atit tënd ditë që nuk kanë ardhur që kur Efraimi u nda nga Juda.

Ruthi 4:11 ALB Bible Verse Image
Ruthi 4:11 (ALB) »
Atëherë tërë populli që ndodhej te porta dhe pleqtë u përgjigjën: "Ne jemi dëshmitarë të kësaj ngjarjeje. Zoti e bëftë gruan që hyn në shtëpinë tënde si Rakelën dhe si Lean, dy gratë që ngritën shtëpinë e Izraelit. Paç pushtet në Efrathah dhe u bëfsh i famshëm në Betlem.

Zanafilla 25:28 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 25:28 (ALB) »
Por Isaku e donte Esaun, sepse mishin e gjahut e pëlqente; Rebeka nga ana e saj donte Jakobin.

Ligji i Përtërirë 1:10 ALB Bible Verse Image
Ligji i Përtërirë 1:10 (ALB) »
Zoti, Perëndia juaj, ju ka shumuar, dhe ja, sot jeni në numër të madh si yjet e qiellit.

Numrat 2:19 ALB Bible Verse Image
Numrat 2:19 (ALB) »
ata që u regjistruan në divizionin e tij ishin dyzet mijë e pesëqind.

Zanafilla 48:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 48:14 (ALB) »
Atëherë Izraeli zgjati dorën e tij të djathtë dhe e vuri mbi kryet e Efraimit që ishte më i riu, dhe vuri dorën e tij të majtë mbi kryet e Manasit duke kryqëzuar duart, ndonëse Manasi ishte i parëlinduri.

Zbulesa 7:6 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 7:6 (ALB) »
nga fisi i Asherit, dymbëdhjetë mijë të vulosur; nga fisi i Neftalit, dymbëdhjetë mjië të vulosur; nga fisi i Manasit, dymbëdhjetë mijë të vulosur;

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 48:19 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 48:19 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 48:19 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 48:19 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 48:19 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 48:19 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 48:19 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 48:19 (BENIRV) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 48:19 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 48:19 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 48:19 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 48:19 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 48:19 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 48:19 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 48:19 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 48:19 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 48:19 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 48:19 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 48:19 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 48:19 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 48:19 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »