Zanafilla 48:3 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 48:3 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 48:3 ALB Mobile Phone Wallpaper - Atëherë Jakobi i tha Jozefit:

Zanafilla 48:3 ALB

Atëherë Jakobi i tha Jozefit: "Perëndia i plotfuqishëm m’u shfaq në Luc, në vendin e Kanaanit, më bekoi

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 48:3 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 48:3 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 48:3 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 17:1 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 17:1 (ALB) »
Kur Abrami u bë nëntëdhjetë e nëntë vjeç, Zoti i doli përpara dhe i tha: Unë jam Perëndia i plotfuqishëm; ec në praninë time dhe qëndro i ndershëm;;

Zanafilla 35:9 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:9 (ALB) »
Perëndia iu shfaq përsëri Jakobit, kur ky po vinte nga Padam-Arami dhe e bekoi.

Zanafilla 28:3 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 28:3 (ALB) »
Perëndia i plotfuqishëm të bekoftë, të bëftë pjellor dhe të shumoftë, në mënyrë që ti të bëhesh një kuvend popujsh,

Eksodi 6:3 ALB Bible Verse Image
Eksodi 6:3 (ALB) »
dhe i jam shfaqur Abrahamit, Isakut dhe Jakobit, si Perëndi i plotfuqishëm; por ata nuk më kishin njohur kurrë me emrin tim, Zot.

Zanafilla 35:6 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 35:6 (ALB) »
Kështu Jakobi arriti në Luc, domethënë në Bethel, që ndodhet në vendin e Kanaanit; erdhi aty me të gjithë njerëzit që ishin me të.

Zanafilla 28:12 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 28:12 (ALB) »
Dhe pa në ëndërr një shkallë të mbështetur mbi tokë, maja e së cilës prekte qiellin; dhe ja engjëjt e Perëndisë hipnin e zbrisnin në të.

Gjyqtarët 1:23 ALB Bible Verse Image
Gjyqtarët 1:23 (ALB) »
Shtëpia e Jozefit dërgoi njerëz për të vëzhguar në Bethel (qytet që më parë qyhej Luc).

Osea 12:4 ALB Bible Verse Image
Osea 12:4 (ALB) »
Po, luftoi me Engjëllin dhe fitoi; qau dhe iu lut shumë. E gjeti në Bethel, dhe atje ai foli me ne,

Zbulesa 21:11 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 21:11 (ALB) »
duke pasur lavdinë e Perëndisë. Dhe shkëlqimi i saj i ngjante me një gur shumë të çmuar, si gur diaspri kristalor.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 48:3 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 48:3 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 48:3 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 48:3 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 48:3 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 48:3 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 48:3 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 48:3 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 48:3 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 48:3 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 48:3 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 48:3 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 48:3 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 48:3 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 48:3 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 48:3 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 48:3 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 48:3 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 48:3 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 48:3 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 48:3 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 48:3 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »