Zanafilla 49:9 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 49:9 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 49:9 ALB Mobile Phone Wallpaper - Juda është një luan i ri; ti zë fill nga - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 49:9 ALB

Juda është një luan i ri; ti zë fill nga preja, biri im; ai përkulet, struket si një luan, si një luaneshë; kush guxon ta zgjojë?

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 49:9 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 49:9 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 49:9 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Numrat 24:9 ALB Bible Verse Image
Numrat 24:9 (ALB) »
Ai përkulet, mblidhet kruspull si një luan dhe si një luaneshë; kush do të guxojë ta çojë? Qoftë i bekuar ai që të bekon dhe qoftë i mallkuar ai që të mallkon!"".

Numrat 23:24 ALB Bible Verse Image
Numrat 23:24 (ALB) »
Ja, një popull do të ngrihet si një luaneshë dhe si një luan; dhe nuk do të mblidhet para se të ketë gëlltitur prenë dhe të ketë pirë gjakun e atyre që ka vrarë".

Zbulesa 5:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 5:5 (ALB) »
Atëherë një nga pleqtë më tha: “Mos qaj; ja, Luani i fisit të Judës, Rrënja e Davidit, fitoi të hapë librin dhe të zgjidhë të shtatë vulat e tij.”

Mikea 5:8 ALB Bible Verse Image
Mikea 5:8 (ALB) »
Kusuri i Jakobit do të jetë midis kombeve, në mes të shumë popujve, si një luan midis kafshëve të pyllit, si një luan i vogël midis kopeve të dhenve, i cili, po të jetë se kalon në mes, shkel dhe shqyen pa i dhënë mundësi askujt t’i shpëtojë.

Osea 5:14 ALB Bible Verse Image
Osea 5:14 (ALB) »
Sepse unë do të jem për Efraimin si një luan dhe për shtëpinë e Judës si një luan i vogël; unë, unë vetë do ta shqyej dhe do të largohem; do të marr me vete prenë dhe askush nuk do të ma heqë.

Ezekieli 19:5 ALB Bible Verse Image
Ezekieli 19:5 (ALB) »
Kur ajo pa që pritja po zgjatej dhe shpresa e saj ishte e humbur, mori një tjetër nga të vegjëlit e saj dhe e rriti sa u bë një luan i vogël.

Osea 5:4 ALB Bible Verse Image
Osea 5:4 (ALB) »
Veprimet e tyre nuk u lejojnë atyre të kthehen te Perëndia i tyre, sepse fryma e kurvërimit është në mes të tyre dhe nuk njohin Zotin.

1 Korintasve 15:24 ALB Bible Verse Image
1 Korintasve 15:24 (ALB) »
Pastaj do të vijë fundi, kur ai t’ia dorëzojë mbretërinë Perëndisë Atë, pasi të ketë asgjësuar çfarëdo sundimi, çdo pushtet e fuqi.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 49:9 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 49:9 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 49:9 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 49:9 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 49:9 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 49:9 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 49:9 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 49:9 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 49:9 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 49:9 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 49:9 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 49:9 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 49:9 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 49:9 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 49:9 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 49:9 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 49:9 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 49:9 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 49:9 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 49:9 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 49:9 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 49:9 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »