Zanafilla 7:4 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 7:4 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 7:4 ALB Mobile Phone Wallpaper - sepse mbas shtatë ditëve do të bëj që të - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 7:4 ALB

sepse mbas shtatë ditëve do të bëj që të bjerë shi mbi tokë për dyzet ditë e dyzet net me rradhë, dhe do të shfaros nga faqja e dheut tërë qeniet e gjalla që kam krijuar".

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 7:4 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 7:4 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 7:4 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Zanafilla 7:17 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 7:17 (ALB) »
Dhe përmbytja ra mbi tokë për dyzet ditë me radhë; dhe ujërat u rritën dhe e ngritën arkën lart mbi tokë.

Zanafilla 7:12 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 7:12 (ALB) »
Dhe ra shi mbi tokë për dyzet ditë dhe dyzet net.

Zanafilla 6:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:7 (ALB) »
Kështu Zoti tha: "Unë do të shfaros nga faqja e dheut njeriun që kam krijuar, duke filluar nga njeriu deri te kafshët, te rrëshqanorët, te zogjtë e qiellit, sepse pendohem që i kam krijuar".

Zanafilla 6:13 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:13 (ALB) »
Dhe Perëndia i tha Noeut: "Kam vendosur t’i jap fund çdo mishi, sepse toka për shkak të njerëzve është plot me dhunë; ja, unë do t’i zhduk bashkë me tokën.

Zanafilla 6:17 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:17 (ALB) »
Dhe ja, unë vet kam për të sjellë përmbytjen e ujërave mbi tokë, për të shkatërruar nën qiellin çdo mish që ka shenjë jete; çdo gjë që ndodhet mbi tokën ka për të vdekur.

Psalmet 69:28 ALB Bible Verse Image
Psalmet 69:28 (ALB) »
U shofshin nga libri i jetës dhe mos u shkrofshin midis të drejtëve.

Zbulesa 3:5 ALB Bible Verse Image
Zbulesa 3:5 (ALB) »
Kush fiton do të vishet me rroba të bardha dhe unë nuk do ta fshij emrin e tij nga libri i jetës, por do të rrëfej emrin e tij përpara Atit tim dhe para engjëjve të tij.

Amosi 4:7 ALB Bible Verse Image
Amosi 4:7 (ALB) »
"Kam ndalur shiun gjithashtu prej jush tre muaj para korrjes. Kam bërë të bjerë shi mbi një qytet, ndërsa nuk ka rënë shi mbi një qytet tjetër. Mbi një pjesë të arës ka rënë shi, por pjesa ku nuk ka rënë shi është tharë.

Jobi 28:25 ALB Bible Verse Image
Jobi 28:25 (ALB) »
Kur caktoi peshën e erës dhe u caktoi ujërave një masë,

Zanafilla 8:12 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 8:12 (ALB) »
Atëherë priti shtatë ditë të tjera, pastaj e lëshoi jashtë pëllumbin, por ky nuk u kthye më tek ai.

Jobi 22:16 ALB Bible Verse Image
Jobi 22:16 (ALB) »
që e çuan larg para kohe, dhe themelin e të cilëve e mori një lum që vërshonte?

Jobi 37:11 ALB Bible Verse Image
Jobi 37:11 (ALB) »
I ngarkon retë e dendura me lagështirë dhe i shpërndan larg retë e tij dritëplota.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 7:4 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 7:4 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 7:4 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 7:4 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 7:4 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 7:4 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 7:4 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 7:4 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 7:4 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 7:4 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 7:4 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 7:4 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 7:4 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 7:4 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 7:4 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 7:4 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 7:4 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 7:4 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 7:4 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 7:4 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 7:4 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 7:4 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »