Zanafilla 1:12 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 1:12 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 1:12 ALB Mobile Phone Wallpaper - Dhe toka prodhoi gjelbërim, barëra që e bënin - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 1:12 ALB

Dhe toka prodhoi gjelbërim, barëra që e bënin farën simbas llojit të tyre dhe drurë që mbanin fruta me farën e tyre brenda, secili simbas llojit të vet. Dhe Perëndia e pa se kjo ishte mirë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 1:12 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 1:12 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 1:12 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Marku 4:28 ALB Bible Verse Image
Marku 4:28 (ALB) »
Sepse dheu prodhon vetvetiu më parë kërcellin, pastaj kallirin, dhe më në fund kallirin plot me kokrra.

Isaia 55:10 ALB Bible Verse Image
Isaia 55:10 (ALB) »
Ashtu si shiu dhe bora zbresin nga qielli dhe nuk kthehen prapa pa vaditur tokën, pa e bërë pjellore, pa bërë që të mbij në mënyrë që ai që do të mbjellëtë marrë farën dhe të sigurojë bukën për të ngrënë,

Luka 6:44 ALB Bible Verse Image
Luka 6:44 (ALB) »
Çdo pemë, pra, njihet nga fryti i vet, sepse nuk mblidhen fiq nga gjembat dhe nuk vilet rrush nga ferra.

Isaia 61:11 ALB Bible Verse Image
Isaia 61:11 (ALB) »
Prandaj, ashtu si toka bën që të rritet bimësia e saj dhe kopshti bën që të mbijë atë që është mbjellë, po kështu Zoti, Zoti, do të bëjë që të mbijë drejtësia dhe lëvdimi përpara tërë kombeve.

Mateu 13:24 ALB Bible Verse Image
Mateu 13:24 (ALB) »
Ai u propozoi atyre një shëmbëlltyrë tjetër: “Mbretëria e qiejve i ngjan një njeriu që mbolli farë të mirë në arën e vet.

2 Korintasve 9:10 ALB Bible Verse Image
2 Korintasve 9:10 (ALB) »
Edhe ai që i jep farën mbjellësit dhe bukë për të ngrënë, ju dhëntë dhe e shumoftë farën tuaj, dhe i bëftë të rriten frytet e drejtësisë suaj;

Galatasve 6:7 ALB Bible Verse Image
Galatasve 6:7 (ALB) »
Mos u gënjeni: Perëndia nuk vihet dot në lojë, sepse ç’të mbjellë njeriu, atë edhe do të korrë.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 1:12 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 1:12 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 1:12 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 1:12 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 1:12 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 1:12 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 1:12 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 1:12 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 1:12 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 1:12 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 1:12 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 1:12 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 1:12 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 1:12 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 1:12 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 1:12 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 1:12 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 1:12 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 1:12 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 1:12 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 1:12 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 1:12 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »