Zanafilla 1:21 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 1:21 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 1:21 ALB Mobile Phone Wallpaper - Kështu Perëndia krijoi kafshët e mëdha ujore - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 1:21 ALB

Kështu Perëndia krijoi kafshët e mëdha ujore dhe të gjitha gjallesat që lëvizin dhe që mbushin ujërat, secili simbas llojit të vet, e çdo shpend fluturues simbas llojit të vet. Dhe Perëndia e pa se kjo ishte mirë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 1:21 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 1:21 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 1:21 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Psalmet 104:24 ALB Bible Verse Image
Psalmet 104:24 (ALB) »
Sa të shumta janë veprat e tua, o Zot! Ti i ke bërë të gjitha me dituri; toka është plot me pasuritë e tua.

Zanafilla 1:25 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 1:25 (ALB) »
Dhe Perëndia bëri egërsirat e tokës sipas llojit të tyre, kafshët simbas llojit të tyre dhe të gjithë rrëshqanorët e tokës simbas llojit të tyre. Dhe Perëndia e pa që kjo ishte mirë.

Zanafilla 8:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 8:19 (ALB) »
Të gjitha kafshët, të gjithë rrëshqanorët, të gjithë zogjtë, gjthçka lëviz mbi tokë, simbas familjeve të tyre, dolën nga arka.

Zanafilla 8:17 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 8:17 (ALB) »
Nxirr me vete tërë kafshët që janë bashkë me ty, të çdo mishi që të jenë: zogj, bagëti dhe tërë rrëshqanorët që zvarriten mbi tokë, me qëllim që të rriten shumë mbi tokë dhe të jenë pjellorë e të shumohen mbi tokë".

Eksodi 1:7 ALB Bible Verse Image
Eksodi 1:7 (ALB) »
Dhe bijtë e Izraelit qenë frytdhënës, u shumëzuan fort dhe u bënë të shumtë, u bënë jashtëzakonisht të fortë; dhe vendi u mbush me ta.

Eksodi 8:3 ALB Bible Verse Image
Eksodi 8:3 (ALB) »
Kështu lumi do të mbushet me bretkosa, dhe ato do të ngjiten dhe do të hyjnë në shtëpinë tënde, në dhomën ku fle ti, mbi shtratin tënd, në shtëpitë e shërbëtorëve të tu dhe midis popullit, në furrat e tua dhe në magjet e bukës.

Zanafilla 9:7 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 9:7 (ALB) »
Ju, pra, jini frytdhënës dhe shumëzohuni; rrituni me të madhe në tokë dhe shumohuni në të".

Zanafilla 7:14 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 7:14 (ALB) »
ata dhe të gjitha bishat simbas llojit, tërë bagëtia simbas llojit të saj, të gjithë rrëshqanorët që zvarriten mbi tokën simbas llojit të tyre, tërë zogjtë simbas llojit të tyre, tërë zogjtë e çfarëdo lloji.

Zanafilla 6:20 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 6:20 (ALB) »
Nga zogjtë, nga bagëtia dhe të gjithë rrëshqanorët e tokës simbas llojit të tyre, dy nga çdo lloj do të vijnë te ti, që të ruhen gjallë.

Zanafilla 1:18 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 1:18 (ALB) »
për të qeverisur ditën dhe natën dhe për ta ndarë dritën nga errësira. Dhe Perëndia e pa që kjo ishte mirë.

Jobi 26:5 ALB Bible Verse Image
Jobi 26:5 (ALB) »
Të vdekurit dridhen nën ujërat, dhe kështu bëjnë edhe banorët e tyre.

Jobi 7:12 ALB Bible Verse Image
Jobi 7:12 (ALB) »
A jam vallë deti apo një përbindësh i detit që ti më ruan me një roje?

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 1:21 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 1:21 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 1:21 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 1:21 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 1:21 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 1:21 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 1:21 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 1:21 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 1:21 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 1:21 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 1:21 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 1:21 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 1:21 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 1:21 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 1:21 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 1:21 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 1:21 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 1:21 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 1:21 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 1:21 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 1:21 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 1:21 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »