Zanafilla 1:25 ALB Phone Background Pictures

Best Christian iPhone Wallpaper with inspirational Bible quotes on beautiful images and backgrounds. Download Zanafilla 1:25 ALB mobile wallpapers with Bible verse quotes and share with your friends and family on any social media platform. Bible verse pictures were created based on verses from The Holy Bible in Albanian (ALB). The Albanian Bible translation is available in the Public Domain, which means that the ALB Bible is not copyright. (Bibla e Shenjtë) Dhjata e Vjetër, Dhjata e Re

Zanafilla 1:25 ALB Mobile Phone Wallpaper - Dhe Perëndia bëri egërsirat e tokës sipas - Mobile Bible Verse Wallpaper

Zanafilla 1:25 ALB

Dhe Perëndia bëri egërsirat e tokës sipas llojit të tyre, kafshët simbas llojit të tyre dhe të gjithë rrëshqanorët e tokës simbas llojit të tyre. Dhe Perëndia e pa që kjo ishte mirë.

View New Tab


Social Share Icons

Share on Tumblr
Share on Pinterest
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp

Zanafilla 1:25 ALB Bible images with quotes are generated using nature scenery backgrounds and scenic photos.

Zanafilla 1:25 Bible Cross References

This cross-reference page section has been added with the hope of bringing in-depth meaning and understanding to the Scriptures. The cross references below can help identify similarities between Bible passages. The verses below have been identified in our system as verses related to Zanafilla 1:25 ALB. Please click on any image below to navigate to that specific Bible verse page.

Jeremia 27:5 ALB Bible Verse Image
Jeremia 27:5 (ALB) »
Unë kam bërë tokën, njerëzit dhe kafshët që janë mbi faqen e dheut, me fuqinë time të madhe dhe me krahun tim të shtrirë, dhe ia jap atij që më duket i mirë në sytë e mi.

Jobi 12:8 ALB Bible Verse Image
Jobi 12:8 (ALB) »
ose foli tokës, dhe ajo do të të mësojë, dhe peshqit e detit do të ta tregojnë.

Zanafilla 2:19 ALB Bible Verse Image
Zanafilla 2:19 (ALB) »
Dhe Zoti Perëndi formoi nga dheu tërë kafshët e fushës dhe tërë zogjtë e qiellit dhe i çoi te njeriu për të parë si do t’i quante; dhe sido që njeriu t’i quante qeniet e gjalla, ai do të ishte emri i tyre.

Jobi 26:13 ALB Bible Verse Image
Jobi 26:13 (ALB) »
Me Frymën e tij ka zbukuruar qiejt, dora e tij ka shpuar tejpërtej gjarpërin dredharak.

Available Bible Translations

American Standard Version (ASV)
Genesis 1:25 (ASV) »
King James Version (KJV)
Genesis 1:25 (KJV) »
GOD’S WORD® (GW)
Genesis 1:25 (GW) »
Berean Bible (BSB)
Genesis 1:25 (BSB) »
World English Bible (WEB)
Genesis 1:25 (WEB) »
French Bible (LSG)
Genèse 1:25 (LSG) »
German Bible (LUTH1912)
Genesis 1:25 (LUTH1912) »
Bengali Bible (BENIRV)
আদি 1:25 (BENIRV) »
Hebrew Bible (HEB)
בראשית 1:25 (HEB) »
Portuguese Bible (BSL)
Gênesis 1:25 (BSL) »
Vietnamese Bible (VIE)
Sáng Thế 1:25 (VIE) »
Spanish Bible (RVA)
Génesis 1:25 (RVA) »
Italian Bible (RIV)
Genesi 1:25 (RIV) »
Chinese Simplified (CUVS)
创 世 纪 1:25 (CUVS) »
Chinese Traditional (CUVT)
創 世 記 1:25 (CUVT) »
Swedish Bible (SV1917)
1 Mosebok 1:25 (SV1917) »
Russian Bible (RUSV)
Бытие 1:25 (RUSV) »
Ukrainian Bible (UKR)
Буття 1:25 (UKR) »
Hungarian Bible (KAR)
1 Mózes 1:25 (KAR) »
Bulgarian Bible (BULG)
Битие 1:25 (BULG) »
Japanese Bible (JPN)
創世記 1:25 (JPN) »
Norwegian Bible (NORSK)
1 Mosebok 1:25 (NORSK) »

ALB Bible Book Selection List

View full list of ALB Bible Books and Chapters

Popular Bible Verses by Topic

Searching for the most powerful Bible verses? We offer beautiful, inspirational Bible verse pictures and images by topic. Choose from popular Bible verse topics. Select any popular Bible topic below or you can view the complete list: Bible Verse Pictures by Topic

Abundance Blessed Comfort Courage Enemies Eternal Life Fear God Grace Heart Help Hope Jesus Joy Life Light Longsuffering Love Patience Peace Power Purpose Redeemer Salvation Sanctification Strength Temptation Trust Unrighteousness Word

View All Bible Topics »